Be2 Homodating

Be2 Homodating is een datingsite voor homoseksuele mannen die nieuwe contacten op willen doen, lekker willen daten of een leuke partner voor een serieuze relatie zoeken. De website is opgericht in het jaar 2005 en is onderdeel van de bekende datingsite Be2.nl, die zich op homoseksuele, heteroseksuele en biseksuele singles richt. Een groot deel van de leden van Be2 Homodating komen uit Nederland, maar de datingsite kent ook veel Belgische leden.

De betrouwbaarheid van Be2 Homodating

Be2 Homodating heeft geen keurmerken, zoals het keurmerk veilig daten. Dit is niet zo vreemd, want dit keurmerk hebben veel datingsites (nog) niet gekregen. Wat wel vreemd is, is dat Be2 Homodating geen gebruik maakt van een SSL-verbinding als je inlogt of als je gegevens naar de datingsite verstuurt. Om jouw gegevens te beschermen en jouw privacy te waarborgen, zou de datingsite deze verbinding eigenlijk wel moeten gebruiken. Kortom: een verbeterpuntje voor Be2 Homodating.

Inschrijven bij Be2 Homodating

Om lid te worden van Be2 Homodating, klik je op de homepage op de link ‘Nu gratis registreren’ (rechts op de pagina). Vervolgens wordt er een inschrijfformulier geopend, die je helemaal in moet vullen om lid te worden van deze datingsite. Heb je alles ingevuld, dan klik je op de groene knop met de tekst ‘Ga verder’. Let op: als je dit hebt gedaan, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Wil je deze eerst nog even lezen om te weten waar je precies mee akkoord gaat, dan moet je dit doen voor je op de groene knop klikt.

Heb je op ‘Ga verder’ geklikt, dan moet je enkele vragen invullen over jou als persoon. Deze vragen worden gebruikt om jouw profiel te vullen, net zoals de foto die je bij de laatste stap moet plaatsen. Je bent overigens niet verplicht om een foto te plaatsen, maar dan heb je wel meer succes op de datingsite. Heb je een foto geplaatst, dan is jouw inschrijving voltooid en kun je beginnen met online daten.

De kosten van Be2 Homodating

Je kunt gratis lid blijven van Be2 Homodating, maar wij raden je aan om een premium lidmaatschap af te sluiten. Met een premium lidmaatschap kun je namelijk alle functies van de datingsite gebruiken, terwijl dit lidmaatschap helemaal niet zo duur is. Voor 3 maanden betaal je bijvoorbeeld 49,90 euro per maand, maar voor 6 maanden en 12 maanden krijg je al korting (29,90 euro per maand en 24,90 euro per maand). Het lidmaatschap van 6 maanden wordt het meest afgesloten door leden van Be2 Homodating.

De mobiele app van Be2 Homodating

Be2 Homodating heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie voor de smartphone of tablet. Wel is de website van de datingsite toegankelijk voor leden die mobiele apparaten gebruiken om online te daten.

Acties en kortingen

Be2 Homodating heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Be2 Homodating

Je kunt je eenvoudig en snel uitschrijven bij Be2 Homodating door naar de instellingen van jouw profiel te gaan, hier de optie van het verwijderen van jouw profiel te zoeken en de nu getoonde stappen te volgen.

 

7.5 Total Score
Be2 Homodating Review

Be2 Homodating is een datingsite voor homoseksuele mannen die nieuwe contacten op willen doen, lekker willen daten of een leuke partner voor een serieuze r

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
8
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply