SPEX: de dating applicatie voor mensen met een bril

Je hebt dating applicaties voor heteroseksuelen, je hebt apps voor homoseksuelen en biseksuelen, je hebt applicaties voor senioren die willen daten en je hebt zelfs apps voor specifieke doelgroepen als transseksuelen, studenten, milfs en ga zo maar door. Nu is er zelfs een app voor brildragers die willen daten of mensen die brillen erg aantrekkelijk vinden. De applicatie heet SPEX en brengt vrijgezelle brildragers eenvoudig en snel samen.

Het verhaal achter SPEX

De dating applicatie SPEX is bedacht en opgezet door Charly Lester, zelfs een trots brildrager. Zij merkte dat ze vaker afgewezen werd omdat ze een bril droeg en was dit helemaal zat. Om brildragers met elkaar in contact te brengen en in contact te brengen met niet-brildragers die een bril juist sexy vinden, heeft zij SPEX opgericht. Op deze dating app hoef je je als brildrager niet te schamen om je bril en hoef je niet uit te leggen dat zoenen wat lastiger gaat als je allebei een bril draagt, maar word je door iedereen geaccepteerd.

SPEX: ook voor Nederlandse brildragers

SPEX is een van oorsprong Engelse applicatie. De app heeft vooral Engelse leden, maar ook Nederlandse brildragers kunnen de app gebruiken. Hoe meer brildragers zich aanmelden in Nederland, hoe groter de app zal worden en hoe groter de kans is dat je uiteindelijk via de SPEX app in contact komt met een leuke (brildragende) single.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply