Vrouw zoekt vrouw contactadvertenties

vrouw zoekt vrouwBen je lesbisch, dan kan het wat lastiger zijn om een partner te vinden. Bij sommige dames zie je duidelijk wat hun seksuele geaardheid is, maar soms kan de geaardheid ook een beetje mysterieus blijven. Vind jij het hierdoor lastig om een leuke partner te vinden? Dan kun je gebruik maken van een contactadvertentie om in contact te komen met leuke vrouwen in de omgeving.

Een contactadvertentie: wat zet je er precies in?

In je contactadvertentie vertel je iets over jezelf, zodat de lezers van de advertentie overtuigd worden om je eens te bellen of een berichtje te sturen. Je schrijft niet alleen hoe oud je bent en hoe je eruit ziet, maar ook wat je leuk vindt om te doen en waar je precies naar op zoek bent. Je schrijft dus niet alleen over jezelf, maar geeft ook aan wat voor partner je zoekt.

Een contactadvertentie schrijven: drie tips

Het schrijven van een contactadvertentie lijkt eenvoudig, maar dit kan toch lastiger zijn dan je denkt. Wil je zeker weten dat je een goede advertentie plaatst en hier veel reacties op krijgt? Gebruik dan onderstaande tips om jouw contactadvertentie te schrijven.

Ontmoet lesbische vrouwen

Ontdek en accepteer je seksuele geaardheid en ga op zoek naar de liefde van je leven! Op Girls.G-Dating.nl vind je dagelijks vele nieuwe leuke spontante vrouwen die op zoek gaan naar hun wederhelft.

Tip 1: begin niet over seks. Alleen als je echt op zoek bent naar een oppervlakkige seksuele relatie, schrijf je iets over seks in je contactadvertentie. Zoek je een serieuze partner voor de lange termijn, dan vermijd je alle sekspraat in je advertentie.

Tip 2: schrijf met humor. Een platte, saaie en zakelijke tekst spreekt bijna niemand aan. Heb je gevoel voor humor, dan kun je dit goed laten zien in je contactadvertentie. Je hoeft geen moppen te gaan tappen, maar je kunt wel een speelse en spontane tekst schrijven met een beetje humor als ondertoon.

Tip 3: plaats een advertentie zonder fouten. Sommige mensen vinden het echt niet erg als je een advertentie plaatst vol spelfouten, maar veel vrouwen zien dit wel als afknapper. Heb je een advertentie vol spelfouten, dan laat dit zien dat je de advertentie zomaar even snel hebt geschreven en niet echt op zoek bent naar een serieuze partner. Alle leuke teksten die je in jouw advertentie hebt gezet en waar je zo goed over na hebt gedacht, verliezen hun waarde als er enkele spelfouten in staan. Bekijk de beste bi datingsites van dit moment.