Je date opzoeken op Google

date zoeken

Het is de eerste ochtend na de eerste date met die superleuke man of vrouw. Je kunt alleen nog maar aan hem of haar denken na dit geslaagde afspraakje, maar het duurt nog even voor het tijd is voor de tweede date. Toch wil je meer over hem of haar te weten komen en je besluit je date op te zoeken via Google. Dit kan leuk uitpakken en je allerlei interessante dingen over je date leren, maar het kan ook helemaal verkeerd gaan. Vraag jezelf af of je klaar bent om meer te weten te komen over jouw date (en mogelijk ook dingen te weten te komen die niet zo leuk zijn) en zoek hem of haar daarna pas op.

Veel mensen realiseren zich niet wat er kan gebeuren als je iemand opzoekt via Google. Om je een duidelijk beeld te geven van de dingen die kunnen gebeuren als je dit doet, beschrijven wij enkele mogelijke scenario’s die kunnen ontstaan na het opzoeken van je date via Google. Na het lezen van onderstaande scenario’s, kun je gemakkelijker bepalen of het zoeken van jouw date via Google een verstandige keuze is.

Scenario #1: je verspreekt je over dingen die je hebt gevonden

Ook als je alleen positieve dingen hebt gevonden over je date, wil je hem of haar natuurlijk niet laten weten dat je hem of haar hebt opgezocht via Google. Je besluit wijselijk je mond te houden over je zoekactie, maar tijdens een nieuwe date wordt één van de dingen die jij hebt gevonden ter sprake gebracht. Overenthousiast en zonder na te denken, roep je iets wat je alleen kan weten door verder onderzoek. Dit betekent dat je date erachter komt dat je hem of haar hebt opgezocht via Google. Het kan leuk uitpakken als je date moet lachen om jouw opmerking, maar hij of zij kan je ook echt een stalker vinden en zo kan een leuke date echt verpest worden.

Date zoeken bij Lexa?

Als je op zoek bent naar een date is Lexa de site voor jou! Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps

Scenario #2: je vindt persoonlijke informatie

Ben je diep in een zoektocht verstrikt geraakt, dan kan het zomaar voorkomen dat je iets persoonlijks vindt over jouw date. Je kunt de pagina met persoonlijke informatie wel snel weg klikken, maar je hebt het nieuwtje al gelezen en dit betekent dat het voorgoed in je hersenen opgeslagen zit. Afhankelijk van de persoonlijke informatie die je hebt gevonden, kan dit echt vervelend zijn. Daar komt nog bij dat je persoonlijke informatie beter van de persoon zelf kunt horen, zodat het niet zo rauw op je dak valt en je de hele uitleg van het verhaal kunt horen.

Scenario #3: het is je date helemaal niet

Tenzij je date een bijzondere naam heeft die niet veel voorkomt, is de kans groot dat je nieuwtjes vindt over iemand die toevallig dezelfde naam heeft als jouw date. Dit is je date dan helemaal niet, maar iemand die niets te maken heeft met jullie relatie. Trek niet te snel conclusies na het vinden van informatie op de naam van je date, want dit kan zomaar over heel iemand anders gaan. Bekijk de beste datingsites van het moment.