SecretFlirt ofwel Sfdating is een eigentijds platform waar mannen en vrouwen elkaar anoniem en discreet kunnen ontmoeten. Gemiddeld zijn de members tussen 25 en 60 jaar. Avontuur, spanning, romantiek beleven, inspirerende contacten opdoen en liefde vinden. Leg contact met mensen die er net zo instaan als jij. Waar veel sites zich richten op seks, vreemdgaan of het vinden van ‘die ene ware’ verbind SF mensen uit allerlei diverse leefsituaties met elkaar. Singles met singles, gebonden mensen met andere gebonden mensen, singles met gebonden mensen. Of het nu gaat om een vriendschap-contact, een friend with benefits, een minnaar, minnares, een vrije LAT relatie of een relatie gebaseerd op het geven en krijgen van aandacht en doorbrengen van leuke tijd met iemand, op SF begint dit op een spontane ongedwongen manier waarbij via een wisselwerking duidelijk wordt wat er van komen kan.

 

De betrouwbaarheid van Sfdating

Secretflirt heeft privacy en transparantie hoog in het vaandel staan. Dit komt niet alleen duidelijk naar voren in de teksten op de datingsite zelf, maar ook in de privacy statement van Secretflirt. Verder heeft de datingsite een actief beleid om fake leden te weren, namelijk door alle nieuwe profielen op de datingsite te controleren. Daarnaast kun je als lid ook helpen met het opsporen van fake leden, want je kunt zelf ook een melding doen van een nep profiel op de datingsite. Alle betalingen die je aan Secretflirt doet, worden in een veilige omgeving naar de datingsite verstuurd.

back to menu ↑ Inschrijven bij Sfdating

Om in contact te komen met leden van Secretflirt, heb je een account nodig bij deze datingsite. Je kunt een account aanmaken door je in te schrijven via de homepage, waar je diverse verplichte vragen beantwoordt over je persoonlijke situatie, je ideale relatie en je uiterlijk. Heb je alle vragen beantwoord, dan krijg je automatisch een gratis profiel bij de datingsite. Met dit profiel kun je veel functies gebruiken, maar zijn niet alle functionaliteiten van de datingsite toegankelijk.

De kosten van Sfdating

Na het aanmaken van een profiel, ben je automatisch gratis member van Secretflirt. Met het gratis membership van Secretflirt kun je kennis maken met de functionaliteiten van de datingsite, zodat je eenvoudiger kunt beslissen of je een betaald profiel wil nemen. Vrouwen die een man willen zoeken via Secretflirt, hoeven nooit te betalen voor de functies van deze datingsite. Wil je meer functies gebruiken als man, dan moet je een zogeheten Topmembership afsluiten om Topmember te worden. Dit is voor 1 maand 36,25 euro, voor 3 maanden 23,18 euro per maand, voor 6 maanden 16,60 euro per maand en voor 1 jaar 13,25 euro per maand. Hoe langer je lid wordt, hoe goedkoper jouw abonnement per maand kost. Je kunt jouw abonnement betalen door gebruik te maken van iDeal, maar ook door middel van MrCash/Bancontact, PayPal en een creditcardbetaling.

De mobiele back to menu ↑ app van Sfdating

Op dit moment heeft Secretflirt (nog) geen mobiele applicatie, maar wel een mobiele website. Ga je met je smartphone of tablet naar de website van Secretflirt, dan kom je automatisch op deze geoptimaliseerde website terecht.

back to menu ↑ Acties en kortingen

Secretflirt.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij Secretflirt

Wil je geen gebruik meer maken van Secretflirt, dan zijn er diverse mogelijkheden om jouw profiel tijdelijk of definitief te verwijderen. Je kunt je profiel pauzeren (bijvoorbeeld omdat je een relatie hebt of omdat je een tijdje op vakantie of op reis gaat), wat betekent dat je tijdelijk even geen gebruik maakt van Secretflirt. Om je profiel te pauzeren, ga je naar ‘Mijn instellingen’ en klik je op de pauzestand. Wil je helemaal geen gebruik meer maken van de datingsite, dan kun je jouw profiel definitief verwijderen. Om dit te doen log je je in bij Secretflirt, ga je naar ‘Profiel’ en ‘Mijn instellingen’ en klik je op ‘Verwijder mijn profiel’. Een voordeel van het verwijderen van jouw profiel bij Secretflirt, is dat het zeven dagen duurt voor je profiel echt verwijderd is. Verander je van gedachten, dan kun je jouw beslissing binnen een week tijd dus nog terugdraaien.

Na het verwijderen van jouw profiel zijn je foto’s, berichten, contacten en open abonnementsdagen ook verwijderd. Had je nog dagen open staan voor jouw abonnement, dan krijg je het betaalde geld hiervoor niet terug.

 

SFdating back to menu ↑ contact adres

Willem Buytewechstraat 40  (bron:  whois domain)
3024 BN  Rotterdam
Zuid – Holland
Telefoon: +31.104482295
E-mail: dit kan via het contactformulier op  https://sf.dating

 

SFdating back to menu ↑ Veel gestelde vragen

Zijn Secretflirt en SFdating hetzelfde?

Ja! Voor augustus 2016 handelde deze site onder de naam “Secretflirt”. Tegenwoordig onder: “SFdating”

Voor welke doelgroep is SFdating?

SFdating richt zich op een breed publiek, te weten:

 • mensen met een relatie;
 • mensen met een open relatie;
 • mensen met een gesloten relatie;
 • mensen die zijn getrouwd;
 • mensen die samenwonen;
 • mensen met een LAT relatie;
 • mensen die zijn gescheiden;
 • mensen die in een scheiding zitten;
 • mensen die weduwe/weduwnaar zijn.

Kan ik anoniem daten?

Ja! SFdating zal nooit jouw gegevens met derden delen zonder jouw persoonlijke toestemming. Tevens maakt SFdating gebruik van: Norton Websafe en Website antivirus. De website is veilig voor de volle 100%.

Hoe oud zijn de leden?

Je kunt je inschrijven als je 18 jaar of ouder bent. De meeste mannen zijn tussen de 28 en 65 jaar oud. Bij de vrouwen ligt dat tussen de 24 en 60 jaar.

Zijn hier fake profielen actief?

Nee! SFdating controleert alle inschrijvingen handmatig op juistheid en volledigheid. Als er sprake is van fakeprofiel wordt deze direct verwijderd. Daardoor kan er met 100% gegarandeerd worden dat alle profielen echt zijn.

Welke opties zijn gratis en welke betaald?

Gratis-lidmaatschap 

 • Onbeperkt zoeken naar singles zoeken
 • Volledig toegang tot alle profielen
 • Profielen toevoegen aan je selectielijst
 • Maximaal 5 foto’s plaatsen
 • Laatste 100 profielbezoeken bekijken

Betaald-lidmaatschap

Als betaald lid kun je bovenop de functionaliteiten van een gratis lidmaatschap gebruikmaken van:

 • Chatverzoeken;
 • Onbeperkt berichten versturen;
 • E-mail historie bekijken;
 • Contact gegevens uitwisselen vanaf het tweede berichtje.

Hoe lang duurt het voordat ik contact krijg?

Dit ligt helemaal aan jou zelf. Dit kan namelijk met 1 dag al. Echter zou het ook een paar maand kunnen duren. Vul jouw profiel zo volledig mogelijk in zodat anderen een beter beeld over jou kunnen vormen. Log regelmatig in op de site en verstuur berichten naar andere leden.

Zojuist heb ik mij aangemeld op SFdating. Wat nu?

Je mag deze uitgelezen kans niet laten liggen. Op het moment dat je online bent, kun je berichtjes versturen naar anderen om de interesse te wekken. Dit zal je helpen om sneller contact te krijgen. Wil je gebruikmaken van alle functionaliteiten? Sluit dan een Full Membership af.

Wat is het percentage van de mannen en vrouwen?

70% mannen en 30% vrouwen

Ik wil mijn profiel verwijderen. Hoe werkt dit?

Log in op de site en navigeer naar:  “Profiel >> Settings >> kies voor het prullenbak plaatje”

 

7.5 Total Score
SFdating Review

SFdating is een datingsite voor mannen en vrouwen, heteroseksueel, homoseksueel of biseksueel.

Popuariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7
Kosten
7.5
1 Comment
 1. Reply
  Joost oktober 24, 2017 at 8:59 am

  Hmmm, ik weet niet of dit werkt. Ik heb me net ingeschreven.

Leave a reply