Een scheiding doormaken en alleen achter blijven met je kinderen is geen gebeurtenis die je in de koude kleren gaat zitten. Niet zo verwonderlijk dat je, als er na een tijdje weer ruimte komt voor een nieuwe liefde, je liever iemand date die hetzelfde heeft meegemaakt. De datingsite Nextlove.com helpt de liefde een handje en is speciaal voor gescheiden ouders. Ook als je alleenstaande ouder bent zonder dat er sprake is geweest van een huwelijk of relatie, ben je van harte welkom op Nextlove.

Een profiel aanmaken bij Nextlove

Met ruim 20.000 leden heeft het vinden van een nieuwe liefde, een grote kans van slagen op de datingsite Nextlove. Naast de website, is er ook een bijbehorende app voor zowel Apple als Android apparaten. Houd er wel rekening mee dat Nextlove een Engelse website is en daarmee dus ook gericht op internationale contacten. Is dat voor jou geen probleem, dan kun je je gratis inschrijven op deze website.

In principe geeft een profiel bij Nextlove hetzelfde weer als bij een andere datingsites. Zo kies je een profielnaam en kun je een profielfoto uploaden. Natuurlijk ben je niet verplicht een foto te plaatsen bij je profiel, al wordt dit wel aangeraden. De kans dat iemand je profiel aanklikt als je een foto hebt, is namelijk 15 keer groter dan wanneer je geen foto op je profiel zet.

Na het plaatsen van een foto, kun je je profiel aanvullen met extra informatie. Er zijn een aantal standaard vragen die je kunt beantwoorden door zelf een antwoord te typen, maar ook door een standaard antwoord te selecteren. Ook zijn er vrije velden, die je kunt gebruiken om iets over jezelf, jouw verwachtingen en jouw dromen te vertellen. Het verschil met een gewone datingsite is het veld waarin je iets vertelt over het leven met je kinderen. Hoe geef je je leven met kinderen vorm en hoe zie je dit leven gecombineerd met een nieuwe relatie? Het zijn belangrijke punten, zeker als je een nieuw leven samen wil gaan opbouwen. Toch fijn als je dan dezelfde ideeën hebt over bijvoorbeeld de opvoeding.

Hoe uitgebreider je antwoorden, hoe gemakkelijker het is om jouw ideale partner op Nextlove te vinden.

De voordelen en nadelen van Nextlove

Een groot pluspunt van Nextlove is het feit dat deze datingsite specifiek gericht is op alleenstaande ouders. Hierdoor baken je een speciale doelgroep af en vind je gemakkelijker begrip voor jouw situatie met de kids. Dit geeft meteen al een overeenkomst met je misschien wel nieuwe partner. Daarnaast is de aanmeldingsprocedure ook nog eens heel gemakkelijk. Op Nextlove kun je zelfs met Facebook een online dating profiel aanmaken.

Toch heeft de datingsite Nextlove ook enkele minpunten. Zo is de gehele website in het Engels en komen er dus niet alleen Nederlandse leden op af. Als je graag een partner wil die uit Nederland afkomstig is, dan kan dit een reden zijn om af te haken. Helaas kun je vooraf niet zien hoe veel leden uit Nederland zich hebben aangemeld. Met een gratis profiel kun je namelijk alleen profielen bekijken en een digitale knipoog sturen als iemand je aanspreekt. Pas als je een abonnement afneemt bij Nextlove, kun je echt communiceren met andere leden. Ook dit is een klein minpunt van de datingsite.

De kosten van Nextlove

Inschrijven is gratis bij Nextlove, maar zoals eerder aangegeven kun je dan niet op andere profielen reageren. Wil je dit wel, dan moet je een abonnement afsluiten bij Nextlove. Je kunt kiezen voor het goedkoopste lidmaatschap van €19,99 per maand met een looptijd van 12 maanden of een premium plus abonnement afsluiten. Dit abonnement geeft je de mogelijkheid om berichten te sturen naar leden met een gratis profiel. Zij hebben vervolgens door jouw betaalde lidmaatschap bij Nextlove toch de mogelijkheid terug te reageren.

Bovenstaande prijs kan inmiddels zijn gewijzigd. Het is daarom aan te raden de actuele prijzen te bekijken op de website. Zie je dat de prijzen in dit artikel niet overeenkomen met de actuele prijzen op de website van Nextlove? Dan horen wij dit graag, zodat we de prijzen in dit artikel direct aan kunnen passen.

6 Total Score
Nextlove Review

Een groot pluspunt van Nextlove is het feit dat deze datingsite specifiek gericht is op alleenstaande ouders.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply