Alleenstaande-moeders

Alleenstaande-moeders.nl is een datingsite die speciaal opgericht is voor alleenstaande moeders die een leuke partner voor een serieuze relatie zoeken. De website is opgericht in het jaar 2011 en heeft sindsdien vele single moeders aan een leuke partner gekoppeld. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Alleenstaande-moeders.nl in deze review.

De betrouwbaarheid van Alleenstaande-moeders.nl

Om te achterhalen hoe betrouwbaar en veilig een datingsite is, kijken we naar diverse elementen van een online dating platform. Het eerste element dat we altijd controleren, is of een datingsite gebruik maakt van de veilige SSL-verbinding bij het versturen van gegevens. Alleenstaande-moeders.nl doet dit gelukkig wel, wat betekent dat jouw gegevens niet onderschept kunnen worden bij het versturen en altijd veilig blijven.

Een ander element om de betrouwbaarheid van een datingsite te controleren, is door te kijken hoe een datingsite omgaat met fake leden. Alleenstaande-moeders.nl claimt hier een actief beleid tegen te voeren, waarbij fake leden actief opgespoord worden en meteen van de datingsite geweerd worden. Je kunt nog steeds in aanraking komen met neppe profielen op de datingsite, maar de kans is wel minder groot dat dit gebeurt door het actieve beleid van de datingsite. Ook worden alle teksten en profielfoto’s van echte leden gecontroleerd door de redactie van de datingsite, zodat leden die de regels van de datingsite overtreden meteen op hun vingers getikt kunnen worden. Zo blijft het online dating platform van Alleenstaande-moeders.nl leuk voor iedereen, voor de optimale online dating ervaring.

Tot slot laat Alleenstaande-moeders.nl zien extra betrouwbaar te zijn door middel van de twee keurmerken die de datingsite heeft. Het eerste keurmerk garandeert leden dat ieder profiel handmatig gecontroleerd wordt door de datingsite. Het tweede keurmerk geeft je de garantie dat Alleenstaande-moeders.nl veilig is, door een goede bescherming van de datingsite tegen vervelende hackers en internetcriminelen.

Inschrijven bij Alleenstaande-moeders.nl

Als je de website van Alleenstaande-moeders.nl opent, zie je meteen een inschrijfformulier op de homepage staan. Om je in te schrijven bij de datingsite, vul je alle verplichte gegevens in dit formulier naar waarheid in. Vervolgens verstuur je het formulier, wat betekent dat je automatisch akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Na het versturen van het formulier, krijg je een bevestigingsmail van de datingsite. In deze mail staat een activatielink, waar je op klikt om jouw profiel officieel te activeren en online te zetten. Vervolgens kun je jouw profiel gaan vullen met informatie over jezelf, zodat je zo veel mogelijk reacties krijgt van andere singles op Alleenstaande-moeders.nl.

De kosten van Alleenstaande-moeders.nl

Je kunt gratis daten bij Alleenstaande-moeders.nl, maar dan kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Wil je wel alle functies van de website gebruiken, dan neem je een full membership. Voor een maand betaal je hier 24,95 euro voor, voor drie maanden ben je 38,85 euro kwijt, voor zes maanden ben je 59,70 euro kwijt en voor 83,40 euro heb je een abonnement van 12 maanden.

De mobiele app van Alleenstaande-moeders.nl

Alleenstaande-moeders.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie, maar de website is wel volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Je kunt dus niet daten op je smartphone of tablet met een mobiele app van de datingsite, maar wel door simpelweg gebruik te maken van de browser op je toestel.

Acties en kortingen

Alleenstaande-moeders.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Alleenstaande-moeders.nl

Je kunt je altijd uitschrijven voor Alleenstaande-moeders.nl als je geen lid meer wil zijn van deze datingsite. Om jouw account op de datingsite te verwijderen, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op ‘Instellingen’ in het hoofdmenu van de datingsite.
  3. Bekijk het menu aan de linkerkant van de pagina en zoek de optie ‘Verwijderen’.
  4. Geef aan waarom je geen lid meer wil zijn van Alleenstaande-moeders.nl.
  5. Bevestig je keuze en jouw account wordt meteen verwijderd.

Houd er rekening mee dat als je nog een abonnement hebt lopen bij de datingsite, je de kosten van dit abonnement niet terug krijgt. Heb je nog een maand een abonnement lopen, dan kun je dit abonnement misschien beter af laten lopen en in de tussentijd blijven gebruiken. Laat je het abonnement verwijderen met je profiel, dan is dit namelijk echt zonde van je geld.

Wil je alleen tijdelijk geen gebruik maken van de diensten van de datingsite? Dan is het zonde om jouw profiel helemaal te verwijderen, want dan ben je heel je profiel en al je contacten kwijt. Wat je in dit geval beter kunt doen, is het tijdelijk verbergen van je profiel. Onder de knop ‘Verwijderen’ (zie bovenstaande stappenplan), vind je de optie om jouw profiel te verbergen. Kies je voor deze optie, dan wordt jouw account tijdelijk op pauze gezet. Wil je weer beginnen met daten, dan geef je dit simpelweg door aan Alleenstaande-moeders.nl door je keuze te veranderen. Je kunt nu meteen weer beginnen met daten.

7 Total Score
Alleenstaande-moeders Review

Je kunt gratis daten bij Alleenstaande-moeders.nl, maar dan kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply