Alleenstaande-mamas

Alleenstaande-mamas.nl is een datingsite die ook wel de online ontmoetingsplaats voor alleenstaande ouders wordt genoemd. Alle alleenstaande ouders in ons land kunnen op de datingsite terecht om op zoek te gaan naar leuke contacten voor vriendschappen, dates en een serieuze relatie. Dit betekent dat de datingsite niet alleen toegankelijk is voor alleenstaande moeders, maar ook voor alleenstaande vaders die nieuwe contacten op willen doen.

Sinds het ontstaan van de datingsite in het jaar 2004, is Alleenstaande-mamas.nl al snel uitgegroeid tot de grootste online ontmoetingsplek voor alleenstaande ouders. Ben jij ook een alleenstaande ouder en ben je benieuwd of deze datingsite bij jou past? Lees dan meer over Alleenstaande-mamas.nl in deze onafhankelijke review.

De betrouwbaarheid van Alleenstaande-mamas.nl

Alleenstaande-mamas.nl is onderdeel van de overkoepelende organisatie Safe Dating Networks: een groot bedrijf met meer dan honderd verschillende datingsites. Door de jarenlange ervaring van Safe Dating Networks, kun je zeker stellen dat dit bedrijf betrouwbare datingsites op kan zetten en kan beheren, wat betekent dat Alleenstaande-mamas.nl ook zeker van hoog niveau is.

Enkele zaken die Alleenstaande-mamas.nl goed doet met oog op de betrouwbaarheid van de datingsite, zijn de volgende:

  • Alle gegevens die je aan de datingsite geeft, worden veilig opgeslagen in een beveiligde database.
  • Alle gegevens die je aan de datingsite geeft, worden veilig verzonden via een versleutelde verbinding. Op deze manier kunnen de gegevens niet gestolen worden bij het verzenden.
  • Betalingen die worden verricht aan Alleenstaande-mamas.nl, vinden altijd plaats in een veilige betaalomgeving.
  • Alleenstaande-mamas.nl controleert alle nieuwe profielen, zodat fake leden zo veel mogelijk geweerd kunnen worden van de datingsite.
  • Alleenstaande-mamas.nl beschermt je privacy, door jouw foto’s alleen zichtbaar te maken voor leden van de datingsite die een abonnement hebben afgesloten.

Het enige minpuntje op het gebied van de betrouwbaarheid van de datingsite, is dat Alleenstaande-mamas.nl (nog) geen keurmerken heeft ontvangen. Dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar het zou wel een groot pluspunt zijn. Overigens is Alleenstaande-mamas.nl niet de enige datingsite zonder keurmerken, want er zijn veel meer websites die nog geen keurmerken hebben verzameld en toch betrouwbaar zijn.

Inschrijven bij Alleenstaande-mamas.nl

Om je in te schrijven bij Alleenstaande-mamas.nl, doorloop je een vrij eenvoudig en kort inschrijfproces. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw account op de datingsite te koppelen met je Facebookaccount, zodat je helemaal geen gegevens meer in hoeft te vullen en alles er automatisch al staat. Wil je dit liever niet om beide netwerken gescheiden te houden, dan kun je alles ook handmatig invullen.

Na het invullen van de weinige gegevens die de datingsite van je vraagt voor een inschrijving, moet je akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden. Heb je dit gedaan, dan krijg je jouw inloggegevens van de datingsite per mail toegestuurd. Na het inloggen op de datingsite, kun je jouw profiel meteen gaan vullen en contact zoeken met andere leden van Alleenstaande-mamas.nl.

De kosten van Alleenstaande-mamas.nl

Je kunt gratis gebruik maken van Alleenstaande-mamas.nl, maar dan kun je lang niet alle functies van de datingsite gebruiken en is het zelfs heel lastig om in contact te komen met een andere single. Wil je serieus online daten, dan kun je beter het betaalde abonnement van de datingsite nemen.

Een abonnement van Alleenstaande-mamas.nl is een combinatie van een toegangsvorm voor de datingsite met een opwaardeerplan voor de datingsite. Met de toegangsvorm van de datingsite kies je hoeveel functionaliteiten je wil gebruiken op het online dating platform en het opwaardeerplan geeft aan hoeveel credits je per keer wil kopen. De credits werken in feite als betaalmiddel voor de datingsite, want deze heb je altijd nodig om de toegangsvorm van Alleenstaande-mamas.nl te betalen.

De enige toegangsvorm die op dit moment nog beschikbaar is op de datingsite, is het VIP abonnement. Mogelijk komen er in de toekomst meer toegangsvormen bij, maar op dit moment is de keuze nog wat beperkt. De kosten die je moet betalen voor de credits van Alleenstaande-mamas.nl om het VIP abonnement te kopen, zijn de volgende:

  • 140 credits voor 15,99 euro: 14 dagen VIP toegang.
  • 300 credits voor 27,99 euro: 30 dagen VIP toegang.
  • 900 credits voor 59,99 euro: 90 dagen VIP toegang.

Met het opwaardeerplan bepaal je hoeveel credits je per periode wil kopen, wat betekent dat je in feite zelf bepaalt hoe je jouw abonnement bij de datingsite vorm wil geven en wat je er ongeveer voor wil betalen.

De mobiele app van Alleenstaande-mamas.nl

Alleenstaande-mamas.nl heeft sinds kort ook een mobiele applicatie, die verkrijgbaar is in de App Store van Apple en in de Google Play Store van Android. Je vindt de app door te zoeken op de term ‘Safe Dating Networks’, aangezien de applicatie van de overkoepelende organisatie van Alleenstaande-mamas.nl is. Verder heeft de applicatie dezelfde functies als de website van Alleenstaande-mamas.nl, maar is de app net wat gebruiksvriendelijker op mobiele apparaten. Date je vooral op je telefoon of tablet, dan is de app zeker een aanrader om te downloaden.

Acties en kortingen

Alleenstaande-mamas.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Alleenstaande-mamas.nl

Wil je geen gebruik meer maken van het online dating platform van Alleenstaande-mamas.nl? Dan kun je je altijd uitschrijven voor deze datingsite. Je kunt je helemaal uitschrijven en je profiel verwijderen, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw profiel tijdelijk te verbergen. Om je profiel helemaal te verwijderen, log je je in en ga je vervolgens naar ‘Instellingen’. Hier klik je op ‘Mijn account’ om vervolgens op ‘Uitschrijven’ te klikken. Heb je jouw keuze bevestigd, dan wordt jouw profiel offline gehaald en verdwijnen je gegevens uit de database van de datingsite.

Om je profiel tijdelijk te verbergen, ga je ook naar ‘Instellingen’ en ‘Mijn account’. Naast de optie om jouw account definitief te verwijderen, kom je hier ook de optie tegen om je profiel te verbergen. Wil je weer beginnen met online daten, dan zet je jouw profiel weer gewoon online.

7 Total Score
Alleenstaande-Mamas Review

Je kunt gratis gebruik maken van Alleenstaande-mamas.nl, maar dan kun je lang niet alle functies van de datingsite gebruiken en is het zelfs heel lastig om in contact te komen met een andere single.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply