Studentsflirt

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Studentsflirt.nl is een datingsite voor studenten die zich op jongeren tussen de 18 en 30 jaar richt. De datingsite wordt gebruikt door studenten die hun ideale partner zoeken, maar ook door studenten die nieuwe vriendschappen willen sluiten, willen daten of die gewoon nieuwsgierig zijn naar de wereld van online dating en op deze manier nieuwe mensen willen leren kennen. De datingsite onderscheidt zich van andere datingsite door de mogelijkheid van het speeddaten. Hierbij krijg je 5 minuten de tijd om met een ander lid van de datingsite te chatten, om vervolgens weer met een ander lid te gaan praten. Dit gebeurt los van je voorkeuren, waardoor je ook met andere leden in contact kunt komen.

De betrouwbaarheid van Studentsflirt.nl

Studentsflirt.nl heeft een degelijk en compleet privacy beleid opgesteld om jou te laten zien wat er wordt gedaan om jouw privacy te waarborgen. In het privacy beleid van de datingsite staat onder andere dat alleen de medewerkers van de datingsite toegang krijgen tot de persoonlijke gegevens van leden en dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor de diensten van de datingsite. Ook kun je in het document lezen dat de datingsite zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens houdt, wat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat jouw gegevens zomaar op straat komen te liggen.

Inschrijven bij Studentsflirt.nl

Je kunt alleen met de leden van Studentsflirt.nl in contact komen door zelf ook lid te worden. Dit doe je door naar de homepage van de datingsite te gaan, hier jouw gegevens in te vullen en je e-mailadres achter te laten. In de inbox van het e-mailadres dat je hebt achtergelaten bij Studentsflirt.nl, krijg je na het invullen van alle gegevens een bevestigingsmail. In deze mail staat een link waar je op moet klikken, waarna jouw profiel geactiveerd wordt. Na het activeren van jouw profiel, kun je jouw profiel verder invullen en starten met daten.

De kosten van Studentsflirt.nl

Alle functionaliteiten van Studentsflirt.nl zijn gratis te gebruiken. De datingsite wordt gefinancierd door commerciële partijen die advertenties op de datingsite plaatsen.

De mobiele app van Studentsflirt.nl

Er is geen mobiele applicatie beschikbaar voor deze datingsite, maar de website van Studentsflirt.nl is wel mobiel vriendelijk en dus te gebruiken op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Studentsflirt.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Studentsflirt.nl

Als je geen gebruik meer wil maken van Studentsflirt.nl om mensen te leren kennen, kun je jouw profiel verwijderen. Je verwijdert je profiel door je in te loggen, in het menu op ‘Mijn profiel bewerken’ te klikken en vervolgens op de link ‘Persoonlijke instellingen’ te klikken. Nu wordt er een nieuwe pagina geopend, waar je de link ‘Account verwijderen’ kunt vinden. Heb je op deze link geklikt, dan wordt jouw profiel meteen verwijderd.

6 Total Score
Studentsflirt Review

Je kunt alleen met de leden van Studentsflirt.nl in contact komen door zelf ook lid te worden.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply