Jongerendating

Jongerendating.nl is een datingsite voor mensen tussen de 16 en 27 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Je kunt ook lid worden van de datingsite als je gewoon nieuwe mensen wil leren kennen of wat wil daten, maar de meeste leden van de datingsite zijn wel echt op zoek naar liefde. Over het aantal leden op Jongerendating.nl is niet bekend, maar er staan wel duizenden advertenties op de datingsite en dit vertelt ons dat deze datingsite veel leden heeft.

De betrouwbaarheid van Jongerendating.nl

Jongerendating.nl vindt het belangrijk dat iedereen een positieve online dating ervaring heeft bij de datingsite. Om ervoor te zorgen dat dit inderdaad het geval is, heeft de datingsite enkele regels opgesteld waar alle leden zich aan moeten houden. Deze regels voorkomen onder andere dat er fake profielen aangemaakt worden op de datingsite, waardoor het aantal neppe profielen op de datingsite erg klein is. Verder zijn er webmasters actief op de datingsite die kijken of alle regels gehandhaafd worden en bovendien controleren of iedereen wel vriendelijk met elkaar omgaat. Is dit niet het geval, dan worden er meteen maatregelen genomen.

Enkele belangrijke regels waar alle leden van Jongerendating.nl zich aan moeten houden, zijn de volgende:

  • Gespreksgegevens worden drie maanden bewaard.
  • Eenmaal uitgevoerde betalingen kunnen niet worden teruggedraaid.
  • Welke gegevens je deelt met andere leden, is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Wij raden je aan om zo min mogelijk persoonlijke gegevens te delen met leden van Jongerendating.nl, simpelweg omdat deze datingsite er niet alles aan doet om deze gegevens te beschermen.

Inschrijven op Jongerendating.nl

Om mensen te leren kennen via Jongerendating.nl, moet je eerst lid worden van deze datingsite. Dit doe je door aan te geven hoe oud je bent, wat je geslacht is en of je naar een man of vrouw op zoek bent. Heb je deze gegevens ingevuld, dan wordt er een nieuwe pagina geopend waar je nog enkele persoonlijke gegevens in moet vullen. Heb je alles ingevuld, dan krijg je meteen een activatiemail met een link waar je op moet klikken om jouw account officieel online te zetten. Als je dit gedaan hebt, kun je jouw profiel gaan vullen en naar leuke mannen of vrouwen op zoek gaan.

De kosten van Jongerendating.nl

Je kunt je gratis registreren om te chatten via Jongerendating.nl, maar er wordt wel een kleine vergoeding gevraagd om de datingsite te gebruiken. Om berichten te sturen naar andere leden van de datingsite, moet je bijvoorbeeld eerst met een 0900-nummer bellen. Dit gesprek kost 1,30 euro en voor dit geld kun je vier berichten sturen.

Wil je niet steeds bellen als je met iemand wil chatten, dan kun je er ook voor kiezen om full member te worden. In dit geval betaal je 20 euro voor 1 maand, 15 euro per maand voor 3 maanden, 12,50 euro per maand voor 6 maanden of 10 euro per maand voor 12 maanden. Je kunt betalen met iDeal, Paypal of een bankoverschrijving.

De mobiele app van Jongerendating.nl

Op dit moment heeft Jongerendating.nl (nog) geen mobiele applicatie, maar de datingsite is wel mobiel vriendelijk gemaakt. Dit betekent dat je alsnog mobiel kunt daten, simpelweg door naar de website van Jongerendating.nl te gaan op jouw smartphone of tablet.

Acties en kortingen

Jongerendating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Jongerendating.nl

Wil je geen lid meer zijn van Jongerendating.nl, dan kun je jouw account opzeggen. Om jouw account te verwijderen, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in bij Jongerendating.nl.
  2. Scrol naar beneden en zoek naar de link ‘Uitschrijven’.
  3. Deactiveer je profiel of kies ervoor jouw profiel helemaal te verwijderen.
  4. Geef aan waarom je jouw profiel wil verwijderen.
  5. Bevestig je aanvraag en jouw profiel wordt verwijderd.

Wil je later weer starten met daten bij Jongerendating.nl, dan raden wij je aan om voor de optie van het deactiveren van jouw profiel te kiezen. In dit geval wordt jouw profiel niet helemaal verwijderd, maar enkel onzichtbaar gemaakt. Wil je later weer starten met daten, dan is dit gewoon mogelijk door jouw profiel weer te activeren.

6 Total Score
Jongerendating Review

Jongerendating.nl vindt het belangrijk dat iedereen een positieve online dating ervaring heeft bij de datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply