Prosperity Partner

Prosperity Partner is een relatiebemiddelingsbureau voor het ‘hogere segment’ van de samenleving. Dit klinkt misschien wat vaag, maar het betekent simpelweg dat het relatiebureau zich op de rijkste singles van het land richt. Ook richt het bureau zich op mensen die door (inter)nationale bekendheid moeite hebben met het vinden van een partner. Het bureau koppelt deze singles aan mensen met de juiste bedoelingen (en mogelijk dezelfde bekendheid), zodat er toch een serieuze relatie mogelijk is.

Relatiebemiddeling met uitgebreide profielen

Prosperity Partner is een serieus relatiebemiddelingsbureau, dat hard aan het werk gaat om jouw ideale partner te vinden. Je krijgt geen standaard datingprofiel bij dit relatiebemiddelingsbureau, maar er wordt een heel uitgebreid profiel voor jou samengesteld. Niet alleen met informatie over jou als persoon, maar ook met jouw wensen, eisen, verwachtingen en dromen met betrekking tot je ideale partner. Jouw profiel komt overigens niet op de website van het bureau te staan, maar is enkel voor intern gebruik. Zo wordt dit profiel gebruikt om jou met andere leden te koppelen.

Verder werkt het bureau niet alleen met een profiel, maar ook met persoonlijke gesprekken. Tijdens de persoonlijke gesprekken die je met een medewerker van Prosperity Partner voert, wordt bijvoorbeeld duidelijk waar je precies naar op zoek bent.

Prosperity Partner: altijd drie matches

Op basis van jouw profiel en de persoonlijke gesprekken die je met een medewerker van Prosperity Partner hebt gevoerd, wordt er een longlist met mogelijke matches samengesteld door het bureau. Hier blijven er uiteindelijk nog drie van over. Zij worden benaderd met de vraag of ze aan jou voorgesteld mogen worden. Wordt hier positief op gereageerd, dan krijg jij de matches ook te zien. Jij kan vervolgens zelf kiezen met wie je wel en geen kennis wil maken.

De plus- en minpunten van Prosperity Partner

Relatiebemiddelingsbureau Prosperity Partner heeft enkele sterke punten, maar kent ook enkele minpunten. De belangrijkste sterke punten van het bureau, zijn de volgende:

  • Het bureau is speciaal opgericht voor mensen die moeite hebben een leuke partner te vinden, bijvoorbeeld door een extreem hoog inkomen of door (inter)nationale bekendheid.
  • Het bureau biedt optimale discretie.
  • Het bureau biedt persoonlijke begeleiding.

De minpunten van het relatiebemiddelingsbureau, zijn de volgende:

  • Het bureau richt zich op een specifieke doelgroep. Dit betekent dat je enkel voorgesteld wordt aan singles die net zo rijk of bekend zijn als jij. Wil je dit niet, dan kun je je beter voor een ander bureau inschrijven.
  • Het bureau rekent aanzienlijk hoge kosten voor de dienstverlening.

De kosten van Prosperity Partner

Prosperity Partner richt zich op het hogere sentiment en kan daarom aanzienlijk hoge kosten voor de dienstverlening vragen. Bij inschrijving betaal je altijd een bedrag van 5950 euro exclusief btw. Hierna krijg je nog een vervolgfactuur, waarin de kosten van de bemiddeling staan. Deze factuur bedraagt 6950 euro, ook exclusief het btw-percentage. Je ontvangt de tweede factuur als de shortlist van drie matches door Prosperity Partner opgesteld is.

Extra kosten als reiskosten en advertentiekosten (voor een contactadvertentie) worden altijd nog los gefactureerd door het bureau. Deze kosten kunnen ‘slechts’ 2500 euro zijn, maar ook oplopen tot 13.000 euro.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply