Mens en Relatie

Mens en Relatie is het grootste en bekendste relatiebemiddelingsbureau van het land. De reden dat het relatiebemiddelingsbureau zo groot is geworden, heeft onder andere te maken met de hoge slagingskans van het bedrijf. Van alle mensen die zich aanmelden bij Mens & Relatie, vindt namelijk 75 procent van de leden binnen 1 jaar een ‘duurzame partner’, ofwel een partner voor de lange termijn. Wil jij ook profiteren van deze hoge slagingskans? Lees dan meer over dit relatiebemiddelingsbureau in deze review en meld je aan bij Mens & Relatie om jouw ideale partner te vinden.

De betrouwbaarheid van Mens en Relatie

Mens & Relatie garandeert de hoogste kwaliteit door enkel de beste relatiebemiddelaars aan te nemen. Iedereen die bij het relatiebemiddelingsbureau werkt, is gedegen opgeleid en heeft bovendien geheimhoudingsplicht. Word je lid van dit bureau, dan weet je zeker dat je goed ondersteund wordt door een professionele relatiebemiddelaar.

Verder heeft Mens & Relatie ook vele keurmerken, waaronder het keurmerk van de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR). De vele keurmerken van het bedrijf vertellen je dat het om een betrouwbaar, goed en veilig bedrijf gaat, dat jou optimaal ondersteunt in het vinden van de ideale partner voor de lange termijn.

Inschrijven bij Mens en Relatie

Je kunt je inschrijven bij Mens & Relatie door naar de website van het relatiebemiddelingsbureau te gaan of door contact op te nemen met het bedrijf. Ben je ingeschreven bij het relatiebemiddelingsbureau, dan krijg je automatisch een gratis lidmaatschap voor de activiteitenclub Single & Actief. Deze activiteitenclub geeft je de mogelijkheid deel te nemen aan reizen, stedentrips, gezellige feestavonden en sportieve activiteiten voor singles. Extra gratis mogelijkheden om iemand te ontmoeten!

De kosten van Mens en Relatie

Schrijf je je in via de website van Mens & Relatie, dan vul je de relatietalenten-test gratis in. Dit is aantrekkelijk, omdat de test normaliter 149 euro kost om in te vullen. Neem contact op met Mens & Relatie om meer informatie te krijgen over de voorwaarden van deze actie en de services van het relatiebemiddelingsbureau.

De mobiele app van Mens en Relatie

Op dit moment heeft Mens & Relatie nog geen mobiele applicatie ontwikkeld om mobiel daten via de smartphone en/of tablet mogelijk te maken. Toch is dit ook niet echt nodig, want Mens & Relatie richt zich voornamelijk op offline relatiebemiddeling en hierdoor is het ontwikkelen van een applicatie minder relevant voor het bedrijf.

Acties en kortingen

Mens en Relatie heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Mens en Relatie

Om je uit te schrijven bij Mens & Relatie, bijvoorbeeld omdat je de ideale partner hebt gevonden, neem je contact op met jouw persoonlijke relatiebemiddelaar. Deze persoon zorgt er vervolgens voor dat je geen lid meer bent van het relatiebemiddelingsbureau.

6 Total Score
Mens en Relatie Review

Schrijf je je in via de website van Mens & Relatie, dan vul je de relatietalenten-test gratis in.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply