Date & Match

Sommige mensen hebben nu eenmaal niet zo veel geluk in de liefde. Ze hebben altijd mislukte dates, ze vinden maar geen partner voor de lange termijn of hebben zo veel pech in de liefde, dat ze zelfs helemaal niet meer daten. Heb jij hier ook last van? Dan kun je er ook voor kiezen om professionele ondersteuning in te roepen bij het zoeken van een partner. Date & Match is een relatiebemiddelingsbureau voor mensen die tot nu toe nog niet veel geluk hebben in de liefde, maar nog altijd op zoek zijn naar de ideale partner.

Date & Match: een korte introductie

Date & Match is een relatiebemiddelingsbureau dat in het jaar 2005 opgericht werd. Het bureau is gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor mensen van 30 tot 80 jaar. Het bureau richt zich niet op een specifieke doelgroep of een bepaald opleidingsniveau, maar helpt iedereen tussen de 30 jaar en 80 jaar om de ideale partner te vinden. Wel worden de nieuwe leden van het bureau altijd zorgvuldig gescreend, zodat er alleen serieuze singles in de database van Date & Match terecht komen. Geen mensen die alleen maar seks willen of gewoon wat willen daten, maar mensen die echt op zoek zijn naar hun ideale partner.

De werkwijze van Date & Match

Date & Match heeft een grote database met leden die, net zoals jij, allemaal op zoek zijn naar hun ideale partner. Door jou goed te leren kennen, kunnen de medewerkers je aan meerdere leden in de database koppelen. Ben je het eens met deze matches, dan kun je met een van hen of met meerdere van hen gaan daten. Is de date geslaagd, dan plan je nog een date in. Was de date toch geen succes, dan wordt het afspraakje goed geanalyseerd om de tweede keer nog betere matches voor te kunnen stellen.

Een groot voordeel van de relatiebemiddeling van Date & Match, is het feit dat de medewerkers van dit bureau net wat verder gaan dan andere relatiebemiddelingsbureaus. Zo worden er bijvoorbeeld niet alleen standaard vragen gesteld bij de kennismaking, maar krijg je ook wat diepgaande vragen voor je kiezen. Misschien wat lastiger om te beantwoorden, maar met de antwoorden op deze vragen heb je wel meer kans om de ideale match te vinden met behulp van Date & Match.

 

6.5 Total Score
Date & Match Review

Date & Match heeft een grote database met leden die, net zoals jij, allemaal op zoek zijn naar hun ideale partner.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply