Daten in Middelburg

dating in middelburgDaten in Zeeland: bezoek Middelburg

Veel mensen denken dat Zeeland een stille en saaie provincie is buiten het hoogseizoen, maar dit is zeker niet het geval. De stad Middelburg bijvoorbeeld is een gezellige plek om te verblijven en dus ook voor een eerste date. Wat je zoal kunt ondernemen als je jouw eerste date in de stad Middelburg plaats laat vinden, lees je op deze pagina.

 

Een wandeltocht door Middelburg

Vind je het prettig om echt wat te doen met je date, zodat je niet met een kopje koffie tegenover elkaar moet gaan zitten in een stil restaurant? Dan kun je een wandeltocht door Middelburg organiseren. Middelburg is geen grote stad, maar er is hier genoeg te zien tijdens een gezellige wandeltocht voor twee. Door je te verdiepen in enkele culturele hoogtepunten van de stad, heb je tijdens het wandelen ook wat te vertellen. Valt het gesprek even stil, dan vertel je gewoon wat over de geschiedenis van Middelburg als belangrijke stad voor kooplieden.

Bij het maken van een wandeltocht door Middelburg, kun je gebruik maken van het Bomenboekje. Hier staan drie wandelingen in, die allemaal drie uur duren. Vind je drie uur wandelen met een nieuwe date een beetje te lang? Dan kort je de wandeling in het Bomenboekje gewoon een beetje in, bijvoorbeeld naar een wandeling van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur.

Singles in Middelburg

Op lexa.nl vind je duizenden singles in Middelburg. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Het bezoeken van het Zeeuws Museum

In Middelburg zijn niet veel musea te vinden, maar er is een museum te vinden in de stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Zo kun je met jouw date naar het Zeeuws Museum gaan: een museum dat helemaal in het teken staat van de geschiedenis van Zeeland. Vooral interessant als een van jullie of als jullie allebei uit Zeeland komen, want dan leer je echt iets over de plek waar jij of waar de ander vandaan komt.

Een terrasje pakken in Middelburg

In Middelburg is een groot centraal plein te vinden, waar diverse restaurants met leuke terrasjes omheen gebouwd zijn. Wil je gewoon casual een drankje drinken met je nieuwe date, dan raden wij je aan om dit op het centrale plein te doen. Leuk in de lente en in de zomer, maar ook gezellig in het najaar. In het najaar is het wat rustiger in Middelburg, waardoor je hier lekker rustig kunt daten. Neem plaats onder een terrasverwarmer en je hebt het niet eens koud als je een warme chocomel drinkt met je date. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply