Daten in Maastricht

dating in maastrichtMaastricht is niet alleen de hoofdstad van Limburg, maar mag ook zeker de hoofdstad van het Bourgondische leven genoemd worden. Sommige mensen noemen de stad ook wel het zuidelijke Amsterdam en dit komt omdat de stad gezellig is en altijd bruist. Je vindt er alles wat je nodig hebt en nog zoveel meer, wat de stad tot een ideale locatie voor jouw eerste date maakt.

Ga je binnenkort daten in Maastricht en wil je weten wat je allemaal kunt doen, zien en beleven in deze stad? Lees dan meer over daten in Maastricht op deze pagina en maak jouw (eerste) date tot een groot succes.

Een historische tour door Maastricht

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland, die al zeker twintig eeuwen wordt bewoond. Van een Romeinse vestiging groeide de stad langzaam maar zeker uit tot een industriestad en omdat veel gebouwen bewaard zijn gebleven door de jaren heen, zijn er vele prachtige monumenten te zien in (het centrum van) Maastricht. Je kunt kennis maken met de geschiedenis van de stad door een historische tour door Maastricht te organiseren. Tijdens deze tour zie je vele van de 150 rijksmonumenten in Maastricht, waar de gids je graag van alles over vertelt. Erg interessant en zeker als jij voor het eerst in Maastricht bent of je date hier nog nooit geweest is.

Singles in Maastricht

Ontmoet de leukste singles uit Maastricht, alleen met complete profielen. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Tevens kom je makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles.

Het Bonnefantenmuseum

Zijn je date en jij echte kunstliefhebbers? Dan kun je jouw eerste date organiseren in het Bonnefantenmuseum. Het Bonnefantenmuseum ligt op een industrieterrein aan de Maas en is voor veel mensen die Maastricht bezoeken, de voornaamste reden om naar deze stad in het zuiden af te reizen. Het museum heeft een aparte vorm en als je het gebouw van buiten ziet, zou je nooit verwachten dat het om een populair museum gaat. Kom je binnen, dan kom je in aanraking met een indrukwekkende verzameling van de beste kunstwerken en kijk je echt je ogen uit. Extra leuk: door de interessante vorm van het pand, heeft het Bonnefantenmuseum een bijzondere lichtinval. Door deze lichtinval zien kunstwerken er nog unieker uit, wat het museum echt de moeite waard maakt. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply