Daten in Enschede

dating in enschedeGa je binnenkort jouw date ontmoeten in de stad Enschede, maar heb je geen idee wat je in deze stad kunt doen om elkaar informeel en op een leuke manier te leren kennen? Geen paniek, want wij helpen je graag de perfecte date in te plannen. Op deze pagina lees je welke dingen je kunt doen in Enschede om een geslaagde date te organiseren.

Een drankje drinken in Enschede

Als de liefde nog wat pril is en je elkaar voor het eerst ontmoet, dan is het misschien slim om de eerste date wat eenvoudig te houden. Ga ergens zitten voor een lekker drankje en leer elkaar eens goed kennen, zonder dat het geforceerd voelt.

De beste plek om naartoe te gaan in Enschede als je alleen een drankje met elkaar wil drinken, is de Oude Markt. Hier vind je vele horecagelegenheden, waar je terecht kunt voor een drankje en eventueel wat snacks. Een gezellige omgeving, die erg toegankelijk is voor een eerste date.

Wandelen in Hof Espelo

Hof Espelo is onderdeel van het noordzeebekken, dat op het Oost-Nederlandse plateau ligt. Het is een prachtige plek voor een wandeling met je date en zeker een aanrader als jullie allebei groot liefhebber zijn van de natuur. Je kunt een uur wandelen, maar je kunt er ook voor kiezen om een korte wandeling van een half uur of zelfs van een kwartier te maken. Klaar met wandelen? Ga dan naar het bezoekerscentrum van Hof Espelo voor een heerlijk kopje koffie en klets hier nog even bij om elkaar goed te leren kennen.

Singles in Enschede!

Schrijf u nu gratis in op de grootste datingsite voor 50 plussers en kom vandaag nog in contact met leuke singles in Enschede.

Een culturele dag in Roombeek Cultuurpark

Ben je meer een liefhebber van cultuur dan van natuur? Dan ben je in Enschede ook aan het juiste adres, want in de buurt van het centrum van de stad vind je Roombeek Cultuurpark. In dit cultuurpark zijn vele culturele instellingen te vinden, die je allemaal wandelend kunt bezoeken. Van TETEM Kunstruimte tot TwetseWelle, Rijksmuseum Twente en ArtEZ Academie voor Art & Design: je vindt het allemaal in het park. Een leuke plek om samen te bezoeken en zeker als jullie allebei groot liefhebber zijn van kunst. Bijkomend voordeel: als je samen allerlei kunstobjecten gaat bekijken, kun je hierover praten als het even stil valt. Het ondernemen van een activiteit als deze, is dan ook minder ‘intimiderend’ dan het tegenover elkaar zitten in een restaurant of café. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply