Daten in Drachten


Dating in DrachtenDrachten: een gezellige stad in Friesland

De meeste mensen die een date organiseren, gaan het liefst samen naar een grote stad. In grotere steden vind je niet alleen genoeg locaties om je date te organiseren, maar weet je bovendien zeker dat je in een gezellige, bruisende en levendige omgeving kunt daten. Ga je een date organiseren in Friesland? Dan kun je jouw date laten plaatsvinden in de gezellige stad Drachten. Meer over het organiseren van een date in deze bruisende stad in Smallingerland, lees je in dit artikel.

Een terrasje bezoeken in Drachten

Drachten is een gezellige stad waar je verschillende leuke terrasjes kunt vinden. Ga je in het voorjaar of in de zomer daten, dan zoek je een van de gezellige terrasjes op om samen een drankje te drinken, te lunchen of zelfs een uitgebreid diner te eten. Ben je op het goede moment in Drachten, dan kun je er zelfs voor kiezen om naar het Simmerdeis festival te gaan. Dit festival wordt georganiseerd in de zomer en staat helemaal in het teken van theater, muziek, dans en komedie. Misschien nog wel leuker dan een standaard terrasje, maar dan moet jouw date wel net in de periode van het festival vallen. Is dit niet zo, dan zijn er genoeg leuke plekken om samen wat te drinken in Drachten.

Singles in Drachten

Op lexa.nl vind je duizenden singles in Drachten Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Het bezoeken van een museum

Sommige mensen vinden het niet fijn om een date te organiseren op het terras, omdat ze dan de hele tijd tegenover elkaar moeten zitten en het gesprek echt gaande moeten houden. Doe je liever iets actiefs tijdens je date, zodat je niet de hele tijd hoeft te kletsen met je date? Dan kun je er ook voor kiezen om een museum te bezoeken. In Museum Dr8888 in Drachten vind je kunst uit de twintigste eeuw, die je samen met je date kunt bekijken. Ideaal als je even niet weet wat je moet zeggen tegen je date, want dan kun je gewoon over een kunstwerk praten.

Het maken van een stadswandeling

Tot slot kun je er ook voor kiezen om samen een wandeling te maken door Drachten. Weet jij veel over de stad en heb je een date met iemand die wat minder over Drachten weet of hier zelfs nog nooit geweest is? Dan kun je allerlei leuke feitjes over de stad delen tijdens een gezellige wandeling. Neem een kopje koffie op het terras als afsluiting en je hebt een geslaagde date. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply