Maatjemeer-match

Maatjemeer-match.nl is een datingsite voor mensen met een maatje meer of voor mensen die vallen op mannen of vrouwen met een maatje meer. De website is opgericht in het jaar 2004 en gemiddeld komen er 40 nieuwe leden dag bij op het online dating platform. Meer weten over deze vrij populaire datingsite? Lees dan meer over Maatjemeer-match.nl op deze pagina.

De betrouwbaarheid van Maatjemeer-match.nl

Maatjemeer-match.nl is onderdeel van Safe Dating Networks, een groot bedrijf waar meerdere Nederlandse datingsites onder vallen. Hoewel de datingsite een onderdeel is van deze grotere organisaties, heeft de website helaas geen keurmerken gekregen voor veilig online daten of veilig online betalen. Dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar een keurmerk is natuurlijk wel extra goed voor de betrouwbaarheid van de datingsite.

Alle betalingen die je aan Maatjemeer-match.nl doet, worden uitgevoerd via een beveiligde verbinding. Dit is positief, want dit betekent dat jouw gegevens in ieder geval niet gestolen kunnen worden als je geld betaalt aan de datingsite. Wat een klein minpuntje is voor Maatjemeer-match.nl, is dat alle andere gegevens niet via een beveiligde verbinding worden verstuurd. Je betaalgegevens kunnen dus niet gestolen worden, maar andere gegevens (naam, e-mailadres, geslacht, leeftijd, et cetera) kunnen door slimme hackers eventueel wel achterhaald worden bij het versturen van formulieren. Wat beter zou zijn, is als de datingsite deze gegevens ook via een beveiligde verbinding zou versturen.

Inschrijven bij Maatjemeer-match.nl

Om de singles op Maatjemeer-match.nl te ontmoeten, heb je zelf ook een profiel nodig op de datingsite. Je kunt een profiel aanmaken door een inlognaam te bedenken, je e-mailadres in te vullen en vervolgens al je basisgegevens in het inschrijfformulier op te schrijven. Hierna kies je een wachtwoord van minimaal 6 karakters en ga je naar de volgende stap.

Bij de volgende stap van het inschrijfproces kun je ervoor kiezen jouw postcode en huisnummer achter te laten bij de datingsite. Dit is niet verplicht, maar het is wel een handige optie. Vul je deze gegevens namelijk in, dan krijg je te zien hoe ver andere singles op Maatjemeer-match.nl van jou verwijderd zijn. Vul je geen postcode en huisnummer in, dan kun je dit niet zien. Uiteraard worden jouw adresgegevens niet aan andere leden verstrekt.

Na deze stap, volgen er nog enkele stappen in het inschrijfproces. Hierbij vul je onder andere je burgerlijke staat in, welke opleidingen je hebt gevolgd, hoe groot je bent en hoe zwaar je bent en ga zo maar door. Ook plaats je een profielfoto, die je zelf kunt maken of direct van Facebook af kunt halen. De laatste stap van het inschrijfproces betreft het invullen van een code, die in beeld komt en die je enkel in hoeft te typen. Door de code in te vullen weet Maatjemeer-match.nl zeker dat je geen bot bent en wordt jouw profiel geactiveerd.

De kosten van Maatjemeer-match.nl

Om alle functionaliteiten van deze datingsite te kunnen gebruiken, moet je helaas VIP member worden. Als VIP member koop je credits om mensen berichten te sturen, extra foto’s te bekijken, uitgebreid te zoeken en zelfs voorrang te krijgen bij de klantenservice van Maatjemeer-match.nl.

Maatjemeer-match.nl heeft enkele VIP abonnementen die je af kunt sluiten als je alle functionaliteiten van de datingsite wil gebruiken:

  • 14 dagen VIP abonnement voor 15,99 euro.
  • 40 dagen VIP abonnement voor 27,99 euro.
  • 90 dagen VIP abonnement voor 59,99 euro.

Je kiest zelf welk abonnement je af wil sluiten en betaalt dit abonnement met een van de veilige betaalmogelijkheden van Maatjemeer-match.nl.

De mobiele app van Maatjemeer-match.nl

Op dit moment heeft Maatjemeer-match.nl (nog) geen mobiele applicatie om mobiel daten gemakkelijker te maken. Wel is de website bereikbaar op mobiele apparaten, simpelweg door de browser te gebruiken en naar de website van het online dating platform te surfen.

Acties en kortingen

Maatjemeer-match.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Maatjemeer-match.nl

Wil je je uitschrijven bij Maatjemeer-match.nl, dan hoef je hier gelukkig niet veel moeite voor te doen. Je logt je eerst in, waarna je aan de linkerkant van de website op ‘Instellingen’ klikt. Heb je dit gedaan, dan kies je voor de optie ‘Mijn account’ (bovenaan de pagina) en klik je op de rode letters ‘Klik hier om uit te schrijven’. Vervolgens geef je aan waarom je jouw profiel wil verwijderen, waarna je bevestigt dat je jouw profiel echt weg wil halen. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel verwijderd. Of je gegevens ook uit de database van Maatjemeer-match.nl worden gehaald, is niet bekend.

7 Total Score
Maatjemeer-match Review

Om alle functionaliteiten van deze datingsite te kunnen gebruiken, moet je helaas VIP member worden.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7
1 Comment
  1. Reply
    Ik augustus 14, 2018 at 5:33 pm

    Waardeloze site ! Je gaat spontaan incasso’s krijgen , je blijkt je na 1 maand via iDeal betalen ineens een abonnementsvorm aan je broek te hebben hangen. Iets met kleine lettertjes en vinkjes die verstopt op de site moet uitvinken ! Dus kijk uit ! Je bent gewaarschuwd ! Bovendien … te triest voor woorden wat er rond loopt op de site ! Ik zeg .. NIET Doen !!!!

Leave a reply