Rubensdating

Rubensdating is een plussize datingsite voor mannen en vrouwen die volslank zijn of op zoek zijn naar iemand die wat zwaarder is. De datingsite is erg uitgebreid en geeft je niet alleen de mogelijkheid om leuke singles te ontmoeten, maar ook om op columns te reageren, nieuws te lezen en dating tips te lezen. Meer weten over deze uitgebreide datingsite? Lees dan meer over Rubensdating in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Rubensdating

Rubensdating is een discrete en betrouwbare datingsite. Dit merk je ten eerste aan het feit dat de medewerkers van de datingsite alle profielen, teksten en foto’s op de datingsite persoonlijk controleren, om de datingsite zo netjes en veilig mogelijk te houden. Daarnaast heeft Rubensdating ook uitgebreide Algemene Voorwaarden opgesteld, waar je kunt lezen hoe de datingsite met jouw veiligheid en privacy omgaat. Lees je de Algemene Voorwaarden, dan kom je er al snel achter dat Rubensdating veel waarde hecht aan veiligheid en discretie en dat je als lid van de datingsite goed beschermd wordt. Zo worden jouw gegevens nooit aan derden verstrekt, is de kans klein dat je opgelicht wordt via de datingsite en worden alle gegevens die je naar Rubensdating stuurt, via een beveiligde verbinding gestuurd.

Inschrijven bij Rubensdating

Om Rubensdating te gebruiken om nieuwe singles te leren kennen, moet je een profiel aanmaken bij de datingsite. Dit gebeurt vrij gemakkelijk en snel, namelijk door op ‘Registreren’ te drukken op de homepage van de datingsite en het inschrijfformulier van Rubensdating in te vullen. Heb je alle gegevens in het formulier ingevuld, dan krijg je een bevestigingsmail van de datingsite. In deze mail staat een link, waar je op moet klikken om jouw profiel te activeren. Na het activeren van je profiel, kun je jouw profiel vullen met relevante informatie over jezelf.

De kosten van Rubensdating

Je kunt het gratis account van Rubensdating gebruiken om de datingsite even goed uit te proberen. Dit betekent dat je gratis profielen kunt bekijken, drie foto’s kunt plaatsen en onbeperkt kunt flirten. Wil je meer foto’s plaatsen, onbeperkt berichten versturen en ontvangen en toegang krijgen tot de chat van de datingsite, dan heb je een betaald account nodig.

Rubensdating biedt de volgende betaalde accounts aan:

  • 3 dagen en 7 gulle gevers credits: 7,95 euro.
  • 1 maand en 7 gulle gevers credits: 12,95 euro.
  • 3 maanden en 15 gulle gevers credits: 34,95 euro (11,65 euro per maand).
  • 6 maanden en 13 gulle gevers credits: 59,95 euro (9,99 euro per maand).

Je kunt deze bedragen betalen met iDeal, met PayPal en met je creditcard.

De mobiele app van Rubensdating

Rubensdating heeft helaas nog geen mobiele applicatie voor daten op de smartphone en/of tablet. Wel zijn alle functionaliteiten van de datingsite te gebruiken op mobiele apparaten door naar de website te surfen via de browser.

Acties en kortingen

Rubensdating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Rubensdating

Wil je geen gebruik meer maken van de datingsite Rubensdating, dan kun je jouw profiel verwijderen. Je log je in, je gaat naar de instellingen van je profiel en je geeft aan dat je jouw profiel graag wil verwijderen. Ook geef je een reden op van het verwijderen van jouw profiel, zodat de datingsite hier inzicht in heeft. Na het bevestigen van jouw keuze, is je profiel verwijderd.

Wil je alleen tijdelijk geen gebruik maken van Rubensdating, dan kun je jouw profiel ook op non-actief zetten. Ook dit gebeurt via de profiel instellingen van de datingsite en is zo geregeld. Wil je weer gaan daten, dan activeer je jouw profiel gewoon weer.

6 Total Score
Rubensdating Review

Je kunt het gratis account van Rubensdating gebruiken om de datingsite even goed uit te proberen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply