BBW dating

Datingsite BBW dating richt zich specifiek op de ietwat mollige vrouw. Voor deze groep singles kan het behoorlijk lastig zijn om een leuke single man te vinden. Dit is opvallend, omdat er voldoende mannen zijn die een wat molligere vrouw juist sexy vinden. Onder BBW dating verstaan we “Big Beautiful Woman dating”, wat de doelgroep van deze datingsite verder verduidelijkt.

Overigens is het goed om te vermelden dat de organisatie achter deze datingsite, Cupid Media, al eerder verschillende specifieke datingsites op de markt heeft gebracht. Het geeft aan dat deze organisatie een ruime ervaring heeft in het opzetten van specifieke datingsites.

Je eigen profiel aanmaken bij BBW dating

Wanneer je als molligere vrouw of als geïnteresseerde man op zoek bent naar een leuke match, dien je eerst een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is gratis en werkt heel eenvoudig bij BBW dating. Het is zelfs zo, dat je een profiel op Facebook kunt gebruiken om de belangrijkste gegevens in je profiel te importeren. Met een gratis profiel kun je direct op zoek gaan naar leuke matches. Bij het zoeken naar matches kun je verschillende filters gebruiken, die het makkelijker maken om een leuke match te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de woonplaats van een single, zijn of haar interesses, hobby’s, enzovoorts.

Heb je een leuke match gevonden? Stuur hem of haar in dat geval direct een berichtje! Het kan voorkomen dat een profiel niet meer actief is, waardoor je geen reactie krijgt. Om te voorkomen dat je helemaal geen reacties krijgt, is het raadzaam om meerdere matches te zoeken. Zo kun je meerdere mensen beter leren kennen!

Betaalde functies binnen BBW dating

Niet alle functies binnen het datingnetwerk van BBW dating zijn gratis te gebruiken. Er zijn verschillende functies waarvoor je een betaald abonnement af moet sluiten. Op de website zelf wordt niet direct duidelijk voor welke functies dit geldt. Voor een dergelijk abonnement betaal je in het gunstigste geval iets meer dan tien euro per maand. Let wel, dit geldt voor een lidmaatschap met een looptijd van 12 maanden. Niet iedereen vindt het een fijn idee om voor een volledig jaar aan een dergelijk abonnement vast te zitten. Je kunt zodoende ook voor een kortere looptijd kiezen, waarbij de kosten per maand iets hoger liggen.

Voor- en nadelen van BBW dating

Het moge duidelijk zijn dat BBW dating verschillende voor- en nadelen biedt. Het voornaamste voordeel van deze datingsite is het feit dat de datingsite zich op een zeer specifieke doelgroep richt. Voor molligere vrouwen is het lastig om matches te vinden op algemenere datingsites. Andersom is het ook voor geïnteresseerde mannen fijn dat zij met BBW dating een datingsite gevonden hebben, die specifiek dat type vrouw biedt wat zij zoeken.

Een nadeel van BBW dating is het feit dat de datingsite niet duidelijk beschrijft voor welke functies er betaald moet worden. Hier kom je pas achter tijdens het gebruik van de datingsite. Gelukkig is het versturen van je eerste berichten en het zoeken naar leuke matches gratis.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply