Dating2000

Dating2000.nl is een gratis datingsite die je kunt gebruiken om nieuwe contacten op te doen voor leuke vriendschappen, dates of een serieuze relatie. Wil je meer te weten komen over deze datingsite, zodat je gemakkelijk kunt bepalen of deze website bij jou past? Lees dan meer over Dating2000.nl in deze review.

De betrouwbaarheid van Dating2000.nl

De betrouwbaarheid van een datingsite kan beoordeeld worden op diverse elementen. Ten eerste kun je de betrouwbaarheid beoordelen door te kijken naar het beleid van een datingsite met betrekking tot fake leden. Dating2000.nl scoort goed op dit gebied, want de redactie van de datingsite controleert alle nieuwe profielen om fake leden te weren. Niet alle fake leden worden op deze manier tegen gehouden, maar het grootste deel van de neppe profielen zal op deze manier zeker wel geweerd worden van de datingsite.

Verder kun je de betrouwbaarheid van een datingsite beoordelen door te kijken naar de manier waarop een website jouw persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Dating2000.nl scoort ook hier goed, want de datingsite slaat jouw gegevens altijd op in een beveiligde database, geeft de gegevens nooit aan derden en gebruikt de gegevens bovendien enkel voor het online dating proces. Om jouw privacy nog meer te beschermen, is jouw profiel op de datingsite enkel zichtbaar voor andere leden en niet voor niet-leden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iedereen kan zien dat je online aan het daten bent, want dit is enkel bekend onder andere leden van de datingsite.

Een klein minpunt met oog op de betrouwbaarheid van Dating2000.nl, is dat de datingsite geen keurmerken heeft gekregen. Dit is geen groot minpunt, want veel datingsites hebben geen keurmerken in hun bezit en zijn alsnog betrouwbaar. De datingsite is dus zeker betrouwbaar te noemen, maar een keurmerk zou de betrouwbaarheid van de datingsite wel echt bevestigen.

Inschrijven bij Dating2000.nl

Als je lid wil worden van Dating2000.nl, heb je binnen enkele minuten al een profiel aangemaakt bij deze datingsite. Je gaat naar de homepage van de datingsite, je klikt op ‘Word volledig gratis lid’ en er wordt een registratieformulier geopend. Dit formulier vul je helemaal en helemaal naar waarheid in, waarna je akkoord moet gaan met de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Heb je dit gedaan, dan klik je op ‘Inschrijven’ en wordt jouw profiel meteen aangemaakt.

De kosten van Dating2000.nl

Je kunt de datingsite Dating2000.nl volledig gratis gebruiken en dit zal ook zo blijven. Je hoeft helemaal niets te betalen om alle functies van de datingsite te kunnen gebruiken.

De mobiele app van Dating2000.nl

Dating2000.nl heeft geen mobiele applicatie en helaas is ook de website niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten met een kleiner scherm. Mobiel daten is nog altijd wel mogelijk door de browser van je smartphone of tablet te gebruiken, maar dan gebruik je wel de standaard desktop versie van de datingsite. Dit kan betekenen dat je bepaalde functies niet kunt gebruiken, veel moet in- en uitzoomen en veel moet scrollen tijdens het daten.

Acties en kortingen

Dating2000.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Dating2000.nl

Je kunt je altijd uitschrijven bij Dating2000.nl als je deze website niet meer wil gebruiken. Dit doe je door je in te loggen, naar je profiel te gaan en aan te geven dat je jouw profiel op de datingsite wil verwijderen door deze optie aan te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel meteen verwijderd van de datingsite.

6 Total Score
Dating2000 Review

Je kunt de datingsite Dating2000.nl volledig gratis gebruiken en dit zal ook zo blijven.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply