100procentgratisdating

100procentgratisdating.nl is een gratis datingsite die vrijgezelle dames en heren kunnen gebruiken om elkaar gratis te ontmoeten. Een groot voordeel van deze datingsite, is dat je de website geheel gratis kunt gebruiken. Niet alleen het aanmaken van een profiel is gratis: ook het versturen van berichten om andere singles te leren kennen is helemaal gratis bij 100procentgratisdating.nl. De datingsite is dan ook voornamelijk geschikt voor singles die graag andere vrijgezellen willen ontmoeten, maar hier niets voor willen of kunnen betalen. Op dit moment is het ledenbestand van de datingsite nog vrij klein, maar omdat de website helemaal gratis te gebruiken is verwachten wij dat hier snel verandering in zal komen.

De betrouwbaarheid van 100procentgratisdating.nl

100procentgratisdating.nl heeft duidelijke en degelijke Algemene Voorwaarden opgesteld waar je precies in kunt lezen hoe misbruik van de datingsite voorkomen wordt, hoe je de datingsite dient te gebruiken en hoe de datingsite met jouw gegevens omgaat. Zo lees je in het document onder andere dat er een gedragscode op is gesteld waar alle leden zich aan moeten houden, maar ook dat al jouw gegevens veilig opgeslagen worden door 100procentgratisdating.nl en niet met andere leden gedeeld worden. Opvallend is dat demografische gegevens wel aan derden verstrekt mogen worden door de datingsite, wat betekent dat niet alle gegevens bij 100procentgratisdating.nl blijven. Je hoeft je hier overigens geen zorgen om te maken, want waarschijnlijk worden de gegevens enkel gebruikt om bedrijven met advertenties te lokken naar 100procentgratisdating.nl. Door te laten zien wat voor mensen er lid zijn, kunnen bedrijven namelijk gemakkelijker beoordelen of 100procentgratisdating.nl bij hen past als advertentienetwerk.

100procentgratisdating.nl speurt fake profielen op door middel van kunstmatige intelligentie, een slimme technologie die de computer zelf toepast. Ziet de slimme technologie een verdacht profiel, dan wordt hier altijd naar gekeken door een medewerker van 100procentgratisdating.nl om het profiel eventueel meteen te verwijderen.

Een klein nadeel op het gebied van de betrouwbaarheid van 100procentgratisdating.nl, is dat de datingsite alles wat jij op de website zet vrij mag delen op de eigen website of in de nieuwsbrief. Dit betekent dat jouw profiel zomaar in de nieuwsbrief van 100procentgratisdating.nl terecht kan komen, zonder dat je hier toestemming voor hebt gegeven. Dit kan positief uitpakken, maar wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen hier zin in heeft. Kies altijd een fictieve gebruikersnaam en je bent een beetje meer beschermd tegen dit soort praktijken van de datingsite.

Inschrijven bij 100procentgratisdating.nl

Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven bij 100procentgratisdating.nl. Dit doe je door naar de homepage te gaan van de datingsite, hier op ‘Inloggen’ te klikken en vervolgens voor de optie ‘Registreer je nu’ te kiezen. Heb je dit gedaan, dan worden er wat persoonlijke gegevens van je gevraagd, waarvan je er enkele verplicht moet invullen. Na het invullen van de persoonlijke gegevens krijg je een e-mail met bevestigingscode, die je op de volgende pagina van 100procentgratisdating.nl moet invullen. Heb je dit gedaan, dan kun je je meteen inloggen bij de datingsite. Je kunt je profiel nu nog verder aanvullen, zodat je meer kans van slagen hebt bij 100procentgratisdating.nl.

De kosten van 100procentgratisdating.nl

Zoals de naam het al verklapt, is de datingsite 100procentgratisdating.nl helemaal gratis te gebruiken. De datingsite zegt zelf altijd gratis te blijven, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je in de toekomst ineens wel moet betalen voor jouw lidmaatschap. De datingsite wordt gefinancierd door advertenties te plaatsen, dus houd er rekening mee dat 100procentgratisdating.nl wel reclame bevat.

De mobiele app van 100procentgratisdating.nl

Op dit moment heeft 100procentgratisdating.nl (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld voor online daten op de smartphone en tablet. Wel is de datingsite op deze mobiele apparaten te gebruiken door gewoon gebruik te maken van jouw browser op de smartphone en/of tablet.

Acties en kortingen

100procentgratisdating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 100procentgratisdating.nl

Om je account bij 100procentgratisdating.nl te verwijderen, moet je je eerst inloggen. Vervolgens ga je naar ‘Instellingen’ in de menubalk van de website en klik je op de pagina die nu geopend wordt op ‘Account opheffen’. Bevestig je jouw verzoek, dan wordt je profiel op 100procentgratisdating.nl meteen verwijderd en kun je niet meer inloggen.

6 Total Score
100procentgratisdating Review

Zoals de naam het al verklapt, is de datingsite 100procentgratisdating.nl helemaal gratis te gebruiken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply