Guys-Dating.nl

Guys-Dating.nl is een datingsite die zich op homoseksuele mannen richt. Ben je op zoek naar een leuke man om mee te chatten, mee te daten of misschien zelfs een serieuze en langdurige relatie mee te starten? Dan kun je je inschrijven op deze website. Guys-Dating.nl heeft een groot aantal leden, dus de kans is zeker aanwezig dat jouw ideale partner tussen de leden van de website zit.

Een profiel aanmaken bij Guys-Dating.nl

Om lid te worden van Guys-Dating.nl en de singles van deze datingsite te leren kennen, moet je een profiel aanmaken. Je vult een profielnaam in, je geeft aan welk geslacht je hebt en welk geslacht jouw ideale partner heeft en je vult je e-mailadres in. Dit e-mailadres wordt niet gedeeld met andere leden, maar alleen gebruikt door de datingsite zelf.

Je kunt deze datingsite ook gebruiken als je geen homoseksuele man bent, aangezien je bij het aanmelden beide geslachten in kunt vullen (over jezelf, maar ook over je ideale partner). Wel raden wij je aan om deze datingsite alleen te gebruiken als je een homoseksuele man bent, simpelweg omdat de meeste mensen op de datingsite homoseksuele mannen zijn.

De voordelen van Guys-Dating.nl

Online dating op Guys-Dating.nl brengt enkele voordelen met zich mee:

  • De datingsite heeft naar eigen zeggen iedere 30 dagen ongeveer 4000 nieuwe leden. Het ledenaanbod wordt dus regelmatig vernieuwd met leuke single mannen.
  • De datingsite is Nederlands en dit betekent dat de website helemaal Nederlands is, maar de klantenservice van de datingsite ook.
  • De datingsite richt zich op homoseksuele mannen. Ben je een homoseksuele man, dan is dit zeker een geschikte datingsite voor jou.

Wil jij van deze voordelen profiteren? Maak dan een account aan op Guys-Dating.nl en start direct met online daten.

De kosten van Guys-Dating.nl

Je kunt je gratis inschrijven bij Guys-Dating.nl en je mag hierna zo lang als je wil gratis lid blijven. Wil je echter alle functies van de datingsite gebruiken, dan heb je wel een betaald abonnement nodig. Het goedkoopste abonnement van Guys-Dating.nl kost 16,66 euro per maand en heeft een looptijd van 6 maanden.

Let op: de abonnementskosten van Guys-Dating.nl kunnen inmiddels veranderd zijn. Zie jij dat de kosten in bovenstaande tekst niet kloppen? Geef dit dan aan ons door, zodat wij de kosten aan kunnen passen.

 

6.5 Total Score
Guys-Dating.nl Review

De datingsite is Nederlands en dit betekent dat de website helemaal Nederlands is, maar de klantenservice van

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply