Gay Relatieplanet

Gay Relatieplanet is een van de grootste online dating platforms voor mannen. De datingsite werd in 2012 nog beoordeeld als beste en populairste datingsite van het jaar en dit komt onder andere voor de vele functies die de datingsite aanbiedt om online daten zo leuk mogelijk te maken. Zoals de naam het al verklapt, is Gay Relatieplanet onderdeel van Relatieplanet.

De betrouwbaarheid van Gay Relatieplanet

Een groot voordeel van de datingsite Gay Relatieplanet, is dat deze datingsite over twee keurmerken beschikt. Het gaat over het keurmerk veilig daten en het keurmerk van thuiswinkel.org, die je beide duidelijk maken dat het om een goede en betrouwbare datingsite gaat. Verder maakt Gay Relatieplanet ook gebruik van een beveiligde verbinding, ook wel de SSL-verbinding genaamd, die ervoor zorgt dat jouw gegevens niet onderschept kunnen worden door hackers of internetcriminelen. Word je lid van Gay Relatieplanet, dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken om de betrouwbaarheid van deze datingsite.

Inschrijven bij Gay Relatieplanet

Het aanmaken van een profiel bij Gay Relatieplanet gaat erg snel en eenvoudig. Zo bedenk je eerst een gebruikersnaam of nickname die je wil gebruiken bij het online daten, om vervolgens je geboortedatum in te vullen en aan te geven waar je vandaan komt (land en provincie). Je geeft aan welk e-mailadres je hebt (dit mailadres wordt nooit aan andere leden gecommuniceerd en enkel door de medewerkers van de datingsite gebruikt), je geeft aan wat je geslacht is en je bent al lid. Nu moet je enkel nog de bevestigingsmail van de datingsite openen om de activatielink te gebruiken om jouw profiel te activeren en je kunt meteen beginnen met online daten.

De kosten van Gay Relatieplanet

Om alle functionaliteiten van Gay Relatieplanet te kunnen gebruiken bij het online daten, heb je een betaald abonnement nodig bij de datingsite. Je kunt het abonnement afsluiten voor een enkele maand (28,50 euro), maar je kunt het abonnement ook langer afsluiten. Voor drie maanden betaal je 43,50 euro, voor zes maanden betaal je 63,50 euro en voor een jaar betaal je 86,50 euro.

De mobiele app van Gay Relatieplanet

Gay Relatieplanet heeft ook een mobiele app, die je in de App Store van Apple en in de Google Play Store met Android apps kunt downloaden. Heb je een ander apparaat, dan kun je de mobiele website van de datingsite gebruiken.

Acties en kortingen

Gay Relatieplanet heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Gay Relatieplanet

Wil je geen lid meer zijn van Gay Relatieplanet, dan kun je je eenvoudig en snel uitschrijven. Dit doe je door je in te loggen, naar de instellingen van je profiel te gaan en hier aan te geven dat je geen lid meer wil zijn. Heb je nog openstaande dagen voor het abonnement van Gay Relatieplanet, dan worden deze dagen verwijderd en hier krijg je geen geld voor terug.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply