Vrouw zoekt man contactadvertenties

vrouw zoekt manVeel vrouwen zoeken naar een leuke man door gebruik te maken van datingsites, maar je kunt ook op zoek gaan naar een partner voor een contactadvertentie te plaatsen. Een contactadvertentie heeft over het algemeen een groter bereik dan een standaard profiel op een datingsite, maar het is wel moeilijker om echt iemand te vinden die bij jou past door een advertentie te plaatsen. Hoe je een contactadvertentie in kunt zetten om echt mannen aan te trekken waar jij naar op zoek bent, lees je op deze pagina. Gebruik je de tips op deze pagina, dan heb je meer kans op succes met jouw contactadvertentie.

Spreek de waarheid in de advertentie

Het is misschien aantrekkelijk om jezelf net wat beter te presenteren in een advertentie en zo meer reacties te krijgen, maar op de lange termijn is dit nooit verstandig. Lieg je over je leeftijd, gewicht of uiterlijk en krijg je hierdoor een reactie van een man, dan zal hij niet blij zijn als hij erachter komt dat je gelogen hebt. Dit is geen goed begin voor een contact, dus spreek altijd de waarheid als je een advertentie samenstelt.

Wees duidelijk

Een contactadvertentie is maar kort, maar moet wel heel duidelijk zijn. Vertel kort wat over jezelf door feiten over jezelf op te sommen, zoals je leeftijd, je uiterlijke kenmerken en je hobby’s. Zet ook duidelijk in de advertentie waar jij naar op zoek bent, zodat mannen gemakkelijk kunnen bepalen of ze jou wel of niet moeten benaderen. Zoekt een man alleen een seksuele relatie en ben jij echt op zoek naar een serieuze relatie, dan zal deze persoon jou (gelukkig) niet benaderen. Zo kom je alleen in contact met mannen die jou kunnen bieden waar jij naar op zoek bent.

Ontmoet alleenstaande moeders

Op zoek gaan naar een nieuwe relatie kan erg spannend zijn. Dit geldt des te meer voor alleenstaande moeders. Schrijf nu gratis in op de grootste én meest actieve datingsites voor alleenstaande ouders.

Let op de spelling

Lang niet iedereen zal erdoor afgeschrikt worden, maar er zijn zeker wel mannen die afhaken als ze zien dat jouw contactadvertentie vol fouten staat. Lees de advertentie nog even goed door voor je de tekst verstuurd en je weet zeker dat er geen fouten in staan. Wat je overigens ook niet moet doen, is dure woorden gebruiken in je advertentie. Dit komt te formeel over en dit kan mannen ook echt afschrikken.

Plaats er een mooie foto bij

Veel vrouwen die een contactadvertentie plaatsen, zetten hier een seksueel getinte foto bij. Dit is prima als je een seksuele partner zoekt, maar natuurlijk niet als je echt een leuke partner wil vinden met jouw contactadvertentie. Plaats er in dit geval gewoon een mooie foto van jezelf bij, zodat je hier mannen mee aan kunt spreken. Wil je wel een seksuele partner vinden via de advertentie, dan kun je dit ook doen met een mooie foto van jezelf. Een foto van je borst zal ook wel werken, maar vaak werkt een mooie selfie veel beter. Bekijk de beste datingsites van dit moment.