Hoe moet ik een vrouw versieren?

vrouw versieren

Voor sommige mannen is het versieren van een vrouw een soort tweede natuur, maar helaas geldt niet lang niet voor alle mannen die op zoek zijn naar een leuke partner. Voor hen kan zelfs het regelen van een telefoonnummer al een hele klus zijn, waardoor ze veel moeilijker in contact komen met leuke dames. Om het proces van het versieren van een vrouw ook voor deze mannen wat gemakkelijker te maken, zetten we in dit artikel enkele tips voor het versieren van dames op een rijtje. En ben je een vrouw die moeite heeft mannen te versieren? Dan kun je de tips in dit artikel uiteraard ook gebruiken.

Tip 1: zorg voor doorzettingsvermogen

Een van de belangrijkste aspecten van het versieren van een vrouw, is het hebben of verzamelen van doorzettingsvermogen. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je een vrouw moet versieren omdat dit al meerdere keren mislukt is. Misschien heb je hierdoor minder zelfvertrouwen, maar het is belangrijk niet zomaar op te geven. Geef je op, dan versier je namelijk nooit een vrouw. Geef je niet op en ga je door, dan lukt het vanzelf een keer.

Tip 2: ontdek je eigen manier om een vrouw te versieren

Er zijn honderden boeken geschreven over het versieren van vrouwen en in deze boeken krijg je allerlei tips. Handig, maar het is belangrijk niet zomaar alle tips blindelings te gaan gebruiken. Wil je echt succes bij het versieren van een dame, dan gebruik je de tips die bij jou passen. Wat je in ieder geval moet ontwikkelen als je een vrouw wil versieren, zijn sociale vaardigheden. Hier moet je dus in ieder geval iets aan doen, maar de daadwerkelijke methode om een vrouw te versieren kies je op basis van jouw eigen persoonlijkheid en voorkeuren.

Vrouwen versieren op Pepper

Wil jij een vrouw versieren? Dan is Pepper de datingsite voor jou. Je vind hier de leukste singles, alleen met complete profielen

Tip 3: luister!

Vrouwen vinden het fijn als er naar ze geluisterd wordt, aangezien dit laat zien dat je aandacht hebt voor de vrouw in kwestie. Luister naar wat ze zegt, maar trek ook een keer je mond open. Zeg je helemaal niets en laat je haar het gesprek bepalen, dan krijgt de vrouw het gevoel alsof ze over je heen kan lopen en dit is ook niet de bedoeling. Je kunt bijvoorbeeld wat over jezelf vertellen, maar je kunt ook een complimentje geven. Overdrijf het niet, maar geef twee tot drie complimentjes.

Het versieren van een vrouw: een echte ontdekkingstocht

Om erachter te komen hoe je vrouwen kunt versieren, moet je echt een soort ontdekkingstocht doorlopen. Een tocht waarbij je de vrouw leert kennen en weet hoe je op haar moet reageren, maar ook waarin je jezelf leert kennen en erachter komt wat wel en niet bij jou past op het gebied van het versieren van een vrouw. Gebruik deze tips, lees nog wat extra tips in boeken of op het internet en vraag je vrienden eens hoe zij vrouwen versieren. Op deze manier kom je er vanzelf achter hoe je een vrouw moet versieren en heb je vanzelf een keer succes. Bekijk de beste datingsites van dit moment.