Xspeuren is een casual datingsite, ofwel een datingsite die je gebruikt om seksuele contacten op te doen via het internet. De website is geschikt voor mannen en vrouwen, heteroseksuelen, homoseksuelen en biseksuelen en is erg gebruiksvriendelijk, wat de datingsite erg populair maakt in zowel Nederland als België.

De betrouwbaarheid van Xspeuren

Omdat het om een casual datingsite gaat, heeft Xspeuren geen keurmerk. Dit heeft niets te maken met de betrouwbaarheid van de datingsite, maar simpelweg met het feit dat er geen speciale keurmerken zijn voor casual datingsites als Xspeuren. Wel heeft de datingsite een privacy policy opgesteld en vind je op de website van Xspeuren ook Algemene Voorwaarden, waar precies in staat hoe er met jouw gegevens omgegaan wordt en hoe jij beschermd wordt als lid van de datingsite. De datingsite zegt voorzichtig met je gegevens om te gaan, deze beveiligd op te slaan en gegevens enkel te versturen via een veilige SSL-verbinding.

Inschrijven bij Xspeuren

Je maakt gratis en erg snel en gemakkelijk een profiel aan bij Xspeuren. Dit doe je door op de homepage op de button ‘Aanmelden’ te klikken, een nickname te verzinnen en wat persoonlijke gegevens achter te laten, om vervolgens je account te activeren door middel van een activeringsmail. Heb je dit gedaan, dan kun je jouw profiel invullen en meteen op zoek naar leuke mannen en/of vrouwen. Wij raden je aan dit zeker te doen, want op basis van jouw profiel gaat Xspeuren voor jou op zoek naar matches.

De kosten van Xspeuren

Je kunt je gratis inschrijven bij Xspeuren, maar dan kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Wil je berichten sturen, dan heb je bijvoorbeeld credits nodig. Ieder berichtje kost 1 credit en bij het aanschaffen van credits, moet je rekening houden met de volgende kosten:

 • 1 credit voor 1,40 euro.
 • 10 credits voor 10 euro.
 • 25 credits voor 22,50 euro.
 • 50 credits voor 40 euro.
 • 100 credits voor 75 euro.
 • 300 credits voor 200 euro.

Je kunt jouw credits betalen met iDeal, MrCash, Click and Buy, een creditcard of een telefonische betaling.

De mobiele app van Xspeuren

Xspeuren heeft helaas (nog) geen mobiele applicatie. Wel werkt de website goed op je mobiele telefoon en tablet, waardoor mobiel daten alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Xspeuren

Om je uit te schrijven, log je je eerst in bij Xspeuren. Heb je dit gedaan, dan klik je op de ‘Help’ button. Op de nieuwe pagina die nu geopend wordt, vind je onder andere de link ‘Verwijder mijn profiel’. Je bevestigt jouw keuze om je profiel te verwijderen en als je dit hebt gedaan, is je profiel officieel verdwenen van de datingsite. Had je nog wat credits? Dan gaan deze verloren en hier krijg je geen geld voor terug.

 

7 Total Score
Xspeuren Review

Je maakt gratis en erg snel en gemakkelijk een profiel aan bij Xspeuren.

Popuariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservices
7
Kosten
7

Tags:

11 Comments
 1. Reply
  Maikel november 20, 2017 at 11:32 am

  Ik krijg account niet verwijderd wat ik ook probeer

 2. Reply
  felix januari 19, 2017 at 1:34 pm

  kan mij niet uitschijven

 3. Reply
  patrick januari 19, 2017 at 1:28 pm

  Kan account niet opzeggen geen mogelijkheden

 4. Reply
  Rudy januari 3, 2017 at 4:28 pm

  Laat me niet met rust stuurde 100 den berichten dag en nacht is stalken

  Gewenste oplossing:
  Geen berichten meer of overweeg juridische stappen

 5. Reply
  J.c.Slagmolen november 22, 2016 at 2:32 am

  Mijn,profiel naam is joost10 W.W is wellicht 3 dea6ffc55 ???? Kortom mijne heren,zou u mij weer op het goede pad kunnnen brengen,naar een tijdje weg ben geweest.Bedankt bijvoorbaat…..!! *********** te Leusden\ *********8

  Gewenste oplossing:
  Als alles weer klopt en ik weer kan in loggen . Bedankt

 6. Reply
  R Jansen november 19, 2016 at 6:02 pm

  Ik kan op de site van Xspeuren.nl mijn profiel niet opzeggen! Op de home pagina staat geen Help knop waar een optie staat “profiel verwijderen” of iets dergelijks

  Gewenste oplossing:
  Ik ben tevreden als ik uitgeschreven ben en geen mails meer krijg van Xspeuren.nl

 7. Reply
  DutchDummie november 14, 2016 at 3:52 am

  … wat een bull…
  wie houdt nou wie in stand…?

 8. Reply
  H. Hofman oktober 23, 2016 at 9:10 pm

  Op 1 of andere manier kom ik niet in menu opheffen account dan klopt wachtwoord niet dan email niet iedere keer dan combinatie terwijl dat wel de goede zijn.

  Gewenste oplossing:
  Als ik geen berichten meer krijg.

 9. Reply
  C j den haan september 28, 2016 at 9:16 am

  Titel van je klacht:
  ik kan niet meer in meer in mijn mail box komen

  Mijn klacht:
  Goede morgen ik heb een vraag kunt u mij vetellen hoe ik weer in mijn mailbox kan komen ?? ik heb al voorplus minus 200 credits besteed .terwijl ik nog voor 1500 berichtjes kon versturen en op het ogenblik dat ik een afspraak had kunnen regelen werd ik helaas geblokkeerd en zou dus heel graag weer met die vrouw in kontacht komen ?? IK heb al een paarkeer geprobeerd om weer opnieuw in te loggen maar mijn inlog gegevens zijn al bekent dus moest ik het maar weer eens opnieuw proberen en dat lukt mij dus niet!!! dus is mijn vraag nu, kunt u mij helpen zodat ik weer in mijn mailbox kan komen en zo mijn afspraak kan na komen?? C. j. den haan.

  Gewenste oplossing:
  Zo gouw als ik weer in mijn mail box kan en ik mijn berichten weer kan lezen en zo weer in contact kan komen met mijn afspraak kan na komen ?? bij voorbaat mijn dank C. j. den haan.

 10. Reply
  Aixxam september 4, 2016 at 2:56 pm

  Ik wil me uit schrijven .maar hoe.is allemaal bedrog.ik denkm ook dat ik daar mee naar tros op gelicht ga

 11. Reply
  uylsteke Johan Francis Hector augustus 23, 2016 at 2:38 pm

  Titel van je klacht:
  ongewenste berichten blijven sturen

  Mijn klacht:
  door toedoen van mijn verstandelijkheid nu is het wenselijk alle erotische doch onzinnige berichten niet meer te sturen naar hogergenoemde persoon.
  Het zal tenslotte nooit aarde aan de dijk brengen hoor.

  Gewenste oplossing:
  wanneer alle sites die erotisch getint lijken weldegelijk allemaal niet meer op mijn scherm te zien zijn.

Leave a reply