Xflirt is een datingsite die je gebruikt om mannen en vrouwen te ontmoeten voor erotisch contact of zelfs een erotische date in real life. Voor vrouwen is de datingsite helemaal gratis, maar mannen moeten wel betalen voor bepaalde functionaliteiten van Xflirt.

De betrouwbaarheid van Xflirt

Xflirt besteedt veel aandacht en geld aan het bewaken van de privacy van leden van de datingsite. Zo heeft de datingsite niet alleen goede Algemene Voorwaarden opgesteld, maar is er ook een privacy policy opgesteld door Xflirt. De gegevens die jij aan de datingsite geeft bij het inschrijven, worden in een veilige database opgeslagen en zijn enkel zichtbaar voor leden van de datingsite en de medewerkers van Xflirt. Om te voorkomen dat er nepprofielen op de datingsite worden aangemaakt, zijn er moderators actief op deze datingsite. Zij keuren niet alleen de teksten, maar ook de foto’s die op de datingsite geplaatst worden.

Inschrijven bij Xflirt

Om gebruik te maken van het online datingplatform van Xflirt, heb je een eigen profiel nodig op de datingsite. Je meldt je aan voor de datingsite via de homepage, waar je onder andere doorgeeft welk geslacht je hebt, hoe oud je bent en waar je precies naar op zoek bent. Ook bedenk je een fictieve naam, ook wel een nickname genoemd, en geef je jouw e-mailadres door. Heb je alles ingevuld, dan ben je meteen ingelogd en kun je meteen starten met daten. Xflirt stelt je meteen voor aan mannen en/of vrouwen die bij jouw profiel passen, zodat je meteen leuke mensen kunt ontmoeten. Om je slagingskans op deze datingsite te verhogen, raden wij je aan om je profiel volledig in te vullen en ook een profielfoto te plaatsen.

De kosten van Xflirt

Xflirt is geheel gratis voor vrouwelijke leden, maar mannen moeten wel betalen voor bepaalde functionaliteiten. De kosten die mannen betalen voor een betaald lidmaatschap bij Xflirt met alle functionaliteiten van de datingsite, zijn:

  • 1 maand voor 39 euro.
  • 3 maanden voor 23 euro per maand.
  • 6 maanden voor 16,50 euro per maand.

Hoe langer je een abonnement afneemt, hoe lager de kosten per maand zijn.

De mobiele app van Xflirt

Xflirt heeft (nog) geen mobiele applicatie. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat je ook met je smartphone of tablet kunt daten.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Xflirt

Je kunt jouw account bij Xflirt op twee manieren verwijderen. Zo kun je contact opnemen met de klantenservice van de datingsite om jouw profiel offline te laten halen, maar kun je dit ook zelf doen. Om jouw profiel zelf te verwijderen, klik je op ‘Mijn profiel’ en ga je vervolgens naar ‘Mijn account’. Op deze pagina kun je jouw account verwijderen, zodat je geen lid meer bent van Xflirt. Let op: heb je nog credits, dan gaan jouw credits verloren zonder dat je hier geld voor terug krijgt van de datingsite.

6 Total Score
Xflirt Review

Voor vrouwen is de datingsite helemaal gratis, maar mannen moeten wel betalen voor bepaalde functionaliteiten van Xflirt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply