Xclub.nl is een online community voor mannen en vrouwen van 18+ die op zoek zijn naar een vaste relatie, een one night stand of een seksueel contact. De website brengt gelijkgestemden met elkaar in contact om gewoon te flirten, echt een date in te plannen of een relatie aan te gaan. In feite gaat het om een combinatie van een standaard datingsite voor serieuze online dating en een casual datingsite, ofwel een datingsite voor seksuele relaties.

De betrouwbaarheid van Xclub.nl

Xclub.nl heeft privacy hoog in het vaandel staan. Om de privacy van leden te beschermen, heeft de datingsite veel functionaliteiten ontwikkeld om anoniem te blijven. Zo kun je jouw profielfoto eenvoudig blurren, maar weet je ook zeker dat jouw persoonlijke gegevens veilig en goed opgeslagen worden in de versleutelde database van Xclub.nl. Tot slot garandeert Xclub.nl dat jouw gegevens nooit verstrekt worden aan derden en dat jouw informatie bovendien enkel voor je profiel gebruikt wordt en niet voor commerciële doeleinden.

Inschrijven bij Xclub.nl

Je kunt eerst een gratis profiel aanmaken bij Xclub.nl, zodat je even kunt testen of deze datingsite bij jou past zonder meteen een betaling te verrichten. Het aanmaken van een profiel doe je via de homepage van de datingsite, waar je een nickname, een wachtwoord en een e-mailadres invult. Ook geef je aan welk geslacht je hebt en naar welk geslacht je op zoek bent in een partner, waarna je jouw gegevens verstuurt. Heb je dit gedaan, dan krijg je een link via e-mail om jouw aanmelding te bevestigen. Heb je op deze link geklikt, dan kun je meteen inloggen bij Xclub.nl om leuke mensen te leren kennen.

Wij raden je aan om je profiel eerst in te vullen voor je op zoek gaat naar leuke mannen of vrouwen, want met een compleet profiel heb je meer kans op slagen. Daar komt nog bij dat Xclub.nl een puntensysteem hanteert. Beoordeelt een ander lid jouw profiel met een ‘thumbs up’, dan krijg je hier punten voor. Met deze punten gaat de score van jouw profiel omhoog, wat een goede indruk achterlaat bij andere singles.

De kosten van Xclub.nl

Na het aanmaken van een profiel krijg je vijf gratis credits om je eerste berichten te kunnen sturen, maar na het opmaken van deze credits moet je zelf opnieuw credits opwaarderen. Je kunt credits telefonisch aanschaffen, maar je kunt dit ook doen door een bundel te kopen. Over het algemeen is een bundel goedkoper dan een enkele credit die je per telefoon aan moet schaffen, dus wij raden je altijd aan om een bundel te kopen.

Bij het aanschaffen van een creditbundel, kun je uit de volgende pakketten kiezen:

 • XSMALL: 40 credits (8 berichten) voor 10 euro.
 • SMALL: 90 credits (18 berichten) voor 20 euro.
 • MEDIUM: 175 credits (35 berichten) voor 35 euro.
 • LARGE: 440 credits (88 berichten) voor 75 euro.
 • XLARGE: 830 credits (166 berichten) voor 125 euro.

Hoe groter de bundel is die je aanschaft, hoe lager de prijs per credit wordt. Denk wel goed na over het pakket dat je aanschaft, want je krijgt nooit geld terug van de credits die je al betaald hebt. Heb je meer credits gekocht dan je gebruikt, dan krijg je dus geen geld terug van Xclub.nl.

De telefonische kosten voor het aanschaffen van credits, zijn 1,30 euro per bericht voor Nederlandse leden en 2,00 per bericht voor Belgische leden van de datingsite.

De mobiele app van Xclub.nl

Op dit moment heeft Xclub.nl (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld. Wel kun je de datingsite bezoeken op jouw smartphone of tablet, want de datingsite is ook geoptimaliseerd voor deze kleinere schermen.

Acties en kortingen

Xclub.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Xclub.nl

Je kunt je uitschrijven bij Xclub.nl door je in te loggen, naar ‘Instellingen’ te gaan en op de knop ‘Profiel en account verwijderen’ te klikken. Je geeft aan waarom je jouw profiel wil verwijderen en je bevestigt jouw keuze. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel meteen verwijderd. Let op: eventuele credits die je nog op jouw profiel had staan, worden ook verwijderd. Hier kun je geen geld voor terugkrijgen, dus deze investering ben je verloren na het verwijderen van jouw profiel.

 

8 Total Score
Xclub Review

Je kunt eerst een gratis profiel aanmaken bij Xclub.nl, zodat je even kunt testen of deze datingsite bij jou past zonder meteen een betaling te verrichten.

Popuariteit
8
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
8
Klantenservice
7.5
Kosten
7.5

Tags:

2 Comments
 1. Reply
  jan ongenae november 12, 2016 at 1:42 pm

  mijn account moet verwijderd worden

  Mijn klacht:
  Ik heb een vaste relatie en wil er vanaf maar het lukt niet dus help me om ervan af te komen

 2. Reply
  Henny november 9, 2016 at 12:49 pm

  ik wordt daar iederkeer moe van ikhoop dat juile dat kunt verwijden

  Gewenste oplossing:
  ik hoop dat een mail van juile weer tereug krijg met vriedlijk groeten hennywilms

Leave a reply