Tindersexmatch

Wil je snel een seksdate inplannen, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen? Dan kun je gebruik maken van Tindersexmatch. Tindersexmatch is een datingsite die je gebruikt om snel en gemakkelijk in contact te komen met leuke mannen en/of vrouwen om een spannende date mee in te plannen. Je surft naar de website, je krijgt meteen een goede indruk van de leden van de seksdatingsite en je kunt een profiel aanmaken om met hen in contact te komen. Je geeft hierbij aan waar je vandaan komt en waar je naar op zoek bent en je krijgt enkel matches die bij jou passen. Omdat de datingsite duizenden leden heeft, is de kans groot dat je hier iemand kunt vinden die bij jou past en ook in is voor een spannende date.

Tindersexmatch: eenvoudig contact leggen

Een groot voordeel van Tindersexmatch, is het feit dat je gemakkelijk contact kunt leggen met andere leden via deze website voor seksdates. Met enkele muisklikken heb je al contact met leuke mannen en/of vrouwen op de website, die vaak ook nog eens snel reageren op jouw berichten. Ook heb je twee mogelijkheden om berichten te sturen naar de leden van Tindersexmatch, want je kunt zowel een uitgebreid bericht sturen als een eenvoudige flirt de deur uit doen. Stuur je een flirt, dan geef je aan dat je interesse hebt zonder dat je een lang bericht moet sturen naar de persoon in kwestie.

De kosten van Tindersexmatch

Je betaalt niets om je in te schrijven bij Tindersexmatch, maar je moet wel geld betalen om andere leden van de seksdatingsite berichten te kunnen sturen. Per bericht betaal je 1 credit en koop je 44.000 credits, dan betaal je hier 0,68 euro per credit/bericht voor.

Acties en kortingen

Tindersexmatch heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6.5 Total Score
Tindersexmatch Review

Een groot voordeel van Tindersexmatch, is het feit dat je gemakkelijk contact kunt leggen met andere leden via deze website voor seksdates.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6.5
Functinaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Tags:

5 Comments
 1. Reply
  Raymon januari 30, 2017 at 2:12 pm

  Wil mn profiel verwijderen, maar is nergens een optie voor, overal regent het klachten hierover

 2. Reply
  Erwin januari 3, 2017 at 4:27 pm

  Door toe doen van mijn vriendengroep ben ik daar op beland . De door jullie opgegeven instructies om je er te verwijderen gaat niet omdat er geen help menu tevoorschijn komt op hun site . Graag zou ik hier zo vlug mogelijk verwijderd zijn omdat ik continu mails krijg die niet gewenst zijn . Dank u

  Gewenste oplossing:
  Ik zal hier omtrent nooit tevreden zijn omdat het totale onzin is . Mvg

 3. Reply
  Louis december 1, 2016 at 10:37 am

  Hallo beste lezers,nu is het al 1 jaar dat ik sexreacties krijg van tinder ,je kunt niet uitlggen bij deze site en ze blijven maar sturen soms wel 200 per dag.

  Gewenste oplossing:
  Als ik geen reacties van tinder krijg en mijn account verwijderen,bijvoorbaat dank voor de genomen moeite

 4. Reply
  ewaldsjan november 18, 2016 at 4:06 pm

  Krijg tientallen ongewenste mails per dag lukt me niet me af te melden

  Gewenste oplossing:
  Wens absoluut niets van deze NEP site

 5. Reply
  M. Ronde september 30, 2016 at 6:08 pm

  Titel van je klacht:
  Verwijderen account

  Mijn klacht:
  Ik wil mijn account verwijderen maar daar is geen functie voor in het menu. Er eerst gezegd dat er een help button in het menu zou zijn maar die is er niet. Nu wordt nergens meer op gereageerd door de beheerder van de site. Wat nu. Vind dit niet kunnen.

  Gewenste oplossing:
  Ben tevreden als ik mijn account kan verwijderen en mijn gegevens gewist worden.

Leave a reply