Tinderonline

Tinderonline is een casual datingsite die je gebruikt om erotische contacten op te doen. Je kunt deze erotische contacten gebruiken om gewoon wat te chatten, maar je kunt ook echt een afspraak inplannen om jouw fantasieën werkelijkheid te maken. Net zoals jij, zijn alle leden van Tinderonline op zoek naar wat meer spanning, avontuur en passie in hun leven.

De betrouwbaarheid van Tinderonline

Tinderonline heeft geen keurmerken, maar dit heeft bijna geen enkele casual datingsite. Dat de website geen keurmerken heeft, betekent dus niet dat Tinderonline niet betrouwbaar is. Een klein nadeel van de betrouwbaarheid van de datingsite, is dat deze datingsite de profielen van leden niet controleert op echtheid. Wil je weten of een profiel echt is, dan zal je dit zelf uit moeten zoeken. Meer over de betrouwbaarheid van de datingsite en over hoe Tinderonline met jouw gegevens omgaat, lees je in de privacy policy en de Algemene Voorwaarden op de website van deze casual datingsite.

Inschrijven bij Tinderonline

Om een account aan te maken bij Tinderonline, vul je enkele basisgegevens in. Je bevestigt je inschrijving door een activeringsmail met link te openen, waarna je op deze link moet klikken. Heb je na een paar minuten nog geen mail ontvangen? Dan kan deze mail ook in jouw spam inbox terecht zijn gekomen. Maak dus niet meteen een nieuw profiel aan, maar controleer eerst de inbox met ongewenste mails voor de activeringsmail van deze datingsite.

Heb je jouw account geactiveerd, dan kun je meteen andere leden zoeken, profielen bekijken en uiteraard je eigen profiel vullen met informatie over jezelf. We raden je zeker aan dit laatste te doen, want dan heb je meer slagingskans op Tinderonline. Mensen met complete profielen, krijgen namelijk meer berichten dan mensen zonder volledig profiel.

De kosten van Tinderonline

Je betaalt pas geld bij Tinderonline als je echt met iemand in contact wil komen, door hem of haar een bericht te sturen via de datingsite. Per bericht betaal je 1 credit en om credits te kopen kun je een enkele credit aanschaffen, maar ook voor een pakket kiezen. De kosten die je betaalt voor de credits van Tinderonline, zijn:

 • 1 credit voor 1,40 euro.
 • 10 credits voor 10 euro.
 • 25 credits voor 22,50 euro.
 • 50 credits voor 40 euro.
 • 100 credits voor 75 euro.
 • 300 credits voor 200 euro.

Hoe meer credits je koopt, hoe lager de prijs per credit wordt.

De mobiele app van Tinderonline

Tinderonline heeft geen mobiele app, maar de website is wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals de smartphone en de tablet.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Tinderonline

Wil je geen gebruik meer maken van het online datingplatform van Tinderonline, dan heb je je in een mum van tijd uitgeschreven bij deze datingsite. Je logt je in, je gaat naar ‘Mijn account’ en je klikt op de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven bij de datingsite. Deze knop herken je aan de tekst ‘Verwijderen van profiel’, waar je op klikt om jouw profiel voor eens en voor altijd weg te halen. Let op: heb je nog credits, dan gaan deze verloren zonder dat je hier je geld voor terug krijgt.

 

7 Total Score
Tinderonline Review

Heb je jouw account geactiveerd, dan kun je meteen andere leden zoeken, profielen bekijken en uiteraard je eigen profiel vullen met informatie over jezelf.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
7

Tags:

5 Comments
 1. Reply
  A.J. van der Graaff maart 30, 2017 at 2:05 pm

  Titel: volledig onverwacht en zonder aankondiging geblokkeerd op vrijdag 24-3-2017. Lijkt mij niet te kunnen. Graag nadere uitleg.

 2. Reply
  rinisraymakers maart 28, 2017 at 3:44 pm

  hallo hier met rinus ik kan niet meer op tinderonline is er storing ik had mer een vrouw afgesproken en nu weet ik niks meer en ik had er ook nog credits op staan hoe werken we dat af niet zo mooi van jullie ik hoor het van jullie

 3. Reply
  Jean januari 19, 2017 at 1:34 pm

  ik wil dat ze stoppen met het versturen van nep dates

 4. Reply
  Andre Gervais oktober 18, 2016 at 8:11 pm

  Titel van je klacht:
  Blokkade

  Mijn klacht:
  Ik was bezig met een date. Werd mijn lijn geblokkeerd.

  Vind ik onbehoorlijk.

  Gewenste oplossing:
  Als mijn lijn blokkade wordt opgeheven en eventueel van mijn date sasha61.
  Mijn alias is ezeldonkey

 5. Reply
  François De Smet oktober 10, 2016 at 4:24 pm

  Naam Datingsite:
  tinderonline

  Titel van je klacht:
  opzeggen

  Mijn klacht:
  ik wens in de toekomst geen e-mails van tinderonline.nl te ontvangen, aangezien ze toch niet meer worden gelezen

  Gewenste oplossing:
  als ik geen e-mails meer ontvang

Leave a reply