Tinderdating.nl

Bij Tinderdating.nl denk je mogelijk meteen dat deze datingsite een vervolg is van de bekende app voor je mobiele telefoon of tablet. Dat is Tinderdating.nl echter niet! Deze website richt zich op mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar eenmalige dates. Het kan voorkomen dat hier singles op zoek zijn naar een vaste relaties, maar die kans is relatief klein. Mocht je zelf een vaste partner zoeken, dan kun je beter voor een andere datingsite kiezen, die zich hier specifiek op richt!

Een van de voordelen die Tinderdating.nl je biedt is de eenvoud bij het aanmaken van een nieuw account. Zodra je aan account hebt aangemaakt kun je binnen enkele minuten een nieuw profiel invullen. Met dit profiel kun je op zoek gaan naar leden die aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren. Zoek je iemand in een bepaalde leeftijdscategorie? Iemand uit een bepaalde provincie? Enzovoorts. Wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben kun je hem of haar een “flirt” sturen, waarmee je aangeeft dat hij of zij leuk is.

Berichten naar andere leden sturen

Het sturen van een “flirt” is een eerste stap in de goede richting. Hiermee zal je echter nog geen persoonlijk contact hebben! Voor persoonlijk contact kun je andere leden een bericht sturen. Voor het bekijken van profielen hoef je niets te betalen. Het versturen van een “flirt” en berichten is echter niet gratis. Je betaalt hierbij met credits die je op de website van Tinderdating.nl kunt kopen. Des te meer credits je in een keer aanschaft, des te goedkoper het ook voor je wordt. Op de homepage van deze datingsite is niet te vinden wat de precieze kosten van deze credits zijn.

Een nadeel aan datingsites die met een creditsysteem werken, is dat er vaak veel nepprofielen actief zijn. Deze nepprofielen maken deel uit van het verdienmodel van de datingsite en proberen je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Des te meer berichten je immers verstuurt, des te meer inkomsten de datingsite genereert. Ook op de datingsite Tinderdating.nl zijn nepprofielen actief, wat in de kleine lettertjes onderaan de website vermeld staat. Houd hier rekening mee als je er voor kiest om mensen berichten te sturen!

Het herkennen van nepprofielen op datingsites

Het herkennen van nepprofielen op een datingsite is gelukkig niet heel ingewikkeld. Een nepprofiel herken je bijvoorbeeld aan een foto van een veel te knappe man of vrouw. Wanneer je logisch nadenkt kun je ook voor jezelf bedenken dat dergelijke singles niet op een datingsite actief zouden zijn. Ook kun je nepprofielen herkennen aan de manier waarop ze met je praten. De gesprekken zullen nooit heel diep zijn en iemand zal het afspreken van een date steeds wegwuiven. Juist omdat Tinderdating.nl gericht is op snelle dates en eenmalige afspraakjes is dit een teken dat je met een nepprofiel te maken hebt.

Hoe verleidelijk de man of vrouw op de foto van een nepprofiel ook is, op zo’n moment doe je er verstandig aan om naar een nieuwe match te zoeken. Het aantal berichten wat over en weer verstuurd wordt zal al snel oplopen, waardoor de kosten voor het gebruik van deze datingsite behoorlijk op kunnen lopen.

Voor- en nadelen van deze datingsite

Er zijn verschillende voor- en nadelen van deze datingsite te benoemen. Het feit dat het aanmaken van een account gratis is kan bijvoorbeeld als een voordeel worden gezien. Een nadeel is echter dat de datingsite kosten in rekening brengt voor het versturen van berichten en dat er nepprofielen actief zijn. Op dit moment is deze datingsite niet meer actief, mogelijk keert deze in de toekomst nog terug.

 

6 Total Score
Review Tinderdating.nl

Neoprofielen aanwezig.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply