T-Contacten

Daten met een shemale via T-Contacten

De een valt op mannen, de ander op vrouwen en weer een ander op shemales. Het is echter niet gemakkelijk om in contact te komen met een shemale, omdat dit niet altijd vanaf de buitenkant te zien is. Om het makkelijker te maken om contact te leggen met een shemale, zijn er steeds meer datingsites opgericht voor dating met shemales. Een van deze datingsites is T-Contacten, waarop een grote groep shemales actief is. Op de homepage van de website word je meteen geconfronteerd met het grote aantal shemales wat op deze website actief is.

Om er zeker van te zijn dat T-Contacten iets voor je is, kun je voor het aanmaken van een account al naar een match zoeken via de zoekfunctie op de website. Deze functie is namelijk ook door niet-leden te gebruiken.

Een gratis account aanmaken bij T-Contacten

T-Contacten biedt je de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. Bij het aanmaken van een account dien je verschillende persoonlijke gegevens in te voeren, zodat andere leden een beter beeld van je krijgen. Het is belangrijk dat je deze gegevens op een nauwkeurige wijze invult, om de kans op een succesvolle match te vergroten.

Na het aanmaken van een account kun je direct op zoek gaan naar een leuke shemale. Maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctie van T-Contacten om het vinden van een geschikte match makkelijker te maken. Filter leden bijvoorbeeld op leeftijdscategorie en de provincie waarin zij wonen. Zo vind je shemales die ongeveer net zo oud als jou zijn en in de buurt wonen. Ter inspiratie kun je op de homepage van de website kijken.

Kom meer te weten over leden

Wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben, kun je een bericht sturen. Het is raadzaam om eerst op het profiel van een shemale te kijken, om in te kunnen schatten of iemand echt bij je past. Komen de interesses en voorkeuren van een shemale overeen met die in je eigen profiel? Past iemand qua uiterlijk bij je? Enzovoorts. Je vindt meer informatie over leden door op de profielfoto van iemand te klikken.

In je eerste bericht kun je jezelf aan een shemale voorstellen. Benadruk ook wat jullie gemeenschappelijke interesses zijn, zodat het ook voor een ander duidelijk is dat jullie mogelijk bij elkaar passen. Tot slot is het belangrijk om je voorkeuren en verwachtingen kenbaar te maken. Ben je op zoek naar een single voor een vaste relatie, of zoek je naar iemand met een open relatie om af en toe af te kunnen spreken?

Tip: als je het spannend vindt om een ander lid direct een bericht te sturen, kun je beginnen met een ‘knipoog’. Hiermee laat je de ander weten dat je geïnteresseerd bent! Wellicht stuurt de shemale je een knipoog of bericht terug.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Kosten voor het gebruik van T-Contacten

Bij T-Contacten kun je een gratis account aanmaken. Houd er rekening mee dat je voor het versturen van berichten credits moet kopen. Deze credits zijn vanaf €0,67 per stuk beschikbaar, mits je driehonderd credits in een keer koopt.

6 Total Score
T-Contacten Review

Tip: als je het spannend vindt om een ander lid direct een bericht te sturen, kun je beginnen met een ‘knipoog’.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply