Swingers Date Club

Swingers Date Club is een van oorsprong Amerikaanse datingsite die ook wel SDC wordt genoemd. De datingsite was voorheen enkel beschikbaar in Amerika, maar nu is er ook een Nederlandse versie van het datingplatform beschikbaar. Naar eigen zeggen is de datingsite de grootste online swingers community van de hele wereld, met maar liefst 3 miljoen leden die over de gehele wereld verspreid zijn.

De betrouwbaarheid van Swingers Date Club

Voor je een profiel aanmaakt bij Swingers Date Club, krijg je de mogelijkheid om de privacy policy en de Algemene Voorwaarden door te nemen. Het nadeel van deze documenten, is dat beide documenten enkel beschikbaar zijn in het Engels. Ben je niet zo goed in deze taal, dan is het logisch dat je niet helemaal begrijpt wat er in de documenten staat.

In de privacy policy staat in ieder geval dat jouw gegevens niet doorverkocht mogen worden aan andere partijen en dat jouw informatie alleen wordt gebruikt om de datingsite te kunnen gebruiken. Naast de gegevens die je zelf doorgeeft aan de datingsite, neemt Swingers Date Club zelf ook informatie af van jouw computer. Denk hierbij aan de browser die je gebruikt, maar ook het IP-adres en de toegangstijden. Ook worden er cookies op je computer geplaatst, iets waar veel mensen eigenlijk niet op zitten te wachten.

De privacy policy van Swingers Date Club zit goed in elkaar, maar hier zitten wel wat puntjes in die voor veel mensen een drempel kunnen vormen om de datingsite te gebruiken. De website is betrouwbaar, maar als je niet wil dat de datingsite gegevens van je computer neemt en cookies plaatst kun je beter een andere datingsite zoeken.

Inschrijven bij Swingers Date Club

Bij het inschrijven als lid bij Swingers Date Club, kun je aangeven of je een man, vrouw of stel bent. Ook geef je aan wat je gebruikersnaam moet zijn, welk e-mailadres je wil gebruiken op de datingsite en waar je woont. Als je op ‘Word lid’ hebt geklikt, ben je meteen lid en kun je jouw profiel gaan vullen. Op basis van jouw profiel, matcht de datingsite je met andere leden. Raffel het invullen van het profiel dus niet af, want aan het profiel kun je nog veel hebben in het datingproces.

De kosten van Swingers Date Club

Swingers Date Club is gratis te gebruiken, maar je kunt het gratis lidmaatschap wel maar beperkt gebruiken. Na de proefperiode van 7 dagen, dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. Doe je dit eerder, namelijk al binnen 24 uur na het aanmaken van een profiel, dan kun je gebruik maken van een aanbieding die jouw abonnement verdubbelt.

De kosten die je moet betalen om een abonnement af te sluiten bij Swingers Date Club, zijn de volgende:

  • 1 maand voor 22,95 euro.
  • 3 maanden voor 16,65 euro.
  • 6 maanden voor 13,33 euro.
  • 12 maanden voor 9,99 euro.

Je kunt betalen door middel van een overschrijving, maar ook met je creditcard of met iDeal.

De mobiele app van Swingers Date Club

Swingers Date Club heeft geen mobiele app, maar de website is wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Swingers Date Club

Op de website van Swingers Date Club is het een beetje lastig om te achterhalen hoe je een profiel kunt verwijderen, maar wij hebben dit voor jou uitgezocht. Je gaat eerst naar ‘Instellingen’, waar je een beveiligingsvraag in moet vullen die je zelf hebt ingesteld bij het aanmaken van een profiel. Heb je dit gedaan, dan geef je aan waarom je jouw profiel wil verwijderen. Na de bevestiging van het verwijderen van jouw account, is jouw account officieel verwijderd van de website.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply