Studentensexclub

Studentensexclub.nl is een seksdatingsite met honderdduizenden profielen van mannen, vrouwen en zelfs stelletjes. Je gebruikt deze website om erotische contacten op te doen, bijvoorbeeld om spannende online chatsessies mee te starten, een one night stand mee te hebben of zelfs een langdurige seksrelatie mee te krijgen. De datingsite heeft niet alleen een groot aantal leden, maar kent ook een groot aantal actieve leden dat de seksdatingsite iedere dag gebruikt. Dit betekent dat als je iemand een bericht stuurt via Studentensexclub.nl, de kans groot is dat je meteen of heel snel reactie krijgt op jouw berichtje.

Studentensexclub.nl: niet alleen voor studenten

De naam van de seksdatingsite Studentensexclub.nl doet je misschien vermoeden dat deze datingsite enkel geschikt is voor studenten, maar dit is zeker niet het geval. Tussen de leden van de datingsite vind je ook oudere mensen of mensen die helemaal niet studeren, aangezien deze seksdatingsite geen onderscheid maakt in leden. Ook als je geen student bent, kun je je dus gewoon aanmelden voor deze datingsite.

Gratis credits verdienen bij Studentensexclub.nl

Bij de meeste datingsites betaal je credits om berichten te kunnen sturen naar andere leden. Bij Studentensexclub.nl is dit ook het geval, maar je kunt er ook voor kiezen om deze credits te verdienen. Zo krijg je gratis credits als je een leuke foto bij je profiel plaatst, maar ook als je jouw profiel helemaal invult. En kom je regelmatig terug op Studentensexclub.nl om een kijkje te nemen tussen het aanbod (nieuwe) leden? Dan krijg je hier ook credits voor, die je kunt gebruiken om gratis berichten te sturen naar andere leden van de seksdatingsite.

De kosten van Studentensexclub.nl

Heb je niet voldoende credits verdiend en wil je toch berichten versturen, dan betaal je hier 0,66 euro per credit/bericht voor als je een pakket van 300 credits aanschaft. Schaf je minder credits per keer aan, dan ben je iets duurder uit per credit/bericht.

Acties en kortingen

Studentensexclub heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6 Total Score
Studentensexclub Review

Heb je niet voldoende credits verdiend en wil je toch berichten versturen, dan betaal je hier 0,66 euro per credit/bericht voor als je een pakket van 300 credits aanschaft.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply