Squirt.org is een gay datingsite voor casual hookups, ofwel seksueel getinte afspraakjes. Het gaat om een internationale datingsite met een groot ledenbestand, waar ook veel Nederlandse profielen onder vallen. Wil je een keer een spannende date inplannen, waarbij je niet meteen vast zit aan allerlei verplichtingen en een nieuwe partner? Dan is deze datingsite echt iets voor jou.

De betrouwbaarheid van Squirt.org

Squirt.org is een internationale datingsite die al in 1999 opgericht werd. Dit betekent dat de datingsite al vele jaren bestaat, wat weer betekent dat de datingsite al vele jaren ervaring heeft op de markt. Door de jarenlange ervaring van Squirt.org, weet deze datingsite wel hoe ze jouw gegevens moeten beschermen. Zo worden jouw gegevens altijd opgeslagen in een veilige database die enkel toegankelijk is voor medewerkers van de datingsite, worden jouw gegevens nooit aan derden verstrekt en wordt jouw informatie enkel gebruikt voor het online daten.

Een voordeel van Squirt.org, is dat je zelf kiest wat je precies in jouw profiel op de datingsite zet. Je kunt niet alleen kiezen welke informatie je wil delen, maar je kiest ook zelf of je wel of geen foto wil plaatsen. Zo heb je jouw privacy voor een groot deel zelf in de hand, wat het online daten wel zo prettig maakt.

Inschrijven bij Squirt.org

Het aanmaken van een profiel op Squirt.org gaat erg gemakkelijk en snel. Je vult een gebruikersnaam in, je kiest een wachtwoord en je geeft aan wat je e-mailadres is. In de mailbox van dit e-mailadres krijg je nu een activatiemail met link, waar je op moet klikken om jouw profiel online te zetten. Heb je dit gedaan, dan kun je jouw profiel (eventueel) invullen en meteen beginnen met online daten.

De kosten van Squirt.org

Je kunt een gratis profiel gebruiken op Squirt.org, maar met dit profiel kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Zo kun je slechts 20 profielen per dag bekijken en 5 berichtjes sturen naar mensen die je leuk vindt, wat toch wel beperkingen oplegt. Wil je toch upgraden naar een betaald profiel om alle functies van de datingsite te gebruiken en de beperkingen te laten verdwijnen, dan moet je een fan club lidmaatschap afsluiten. Dit kan per week (6,97 USD), per maand (12,97 USD), per drie maanden (11,66 USD per maand), per zes maanden (10,99 USD per maand) of per jaar (8,33 USD per maand). Hoeveel je precies moet betalen in euro’s, is afhankelijk van de koers die op het moment van afsluiten van toepassing is. Bij het betalen van jouw lidmaatschap, wordt de USD prijs meteen omgerekend in een prijs in euro’s.

De mobiele app van Squirt.org

Squirt.org heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld, maar de website werkt gelukkig wel goed op mobiele apparaten.

Acties en kortingen

Rendez-Vous.be heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Squirt.org

Om je uit te schrijven bij Squirt.org, ga je naar ‘Account settings’. Hier vind je de button met de tekst ‘Cancel my membership’, die je aanklikt om jouw account te verwijderen. Heb je op de button geklikt, dan kan niemand jouw profiel meer vinden en kun je ook niet meer inloggen. Had je nog dagen openstaan van het abonnement van de datingsite? Dan kun je deze niet meer gebruiken (ook niet op een ander profiel!) en hier krijg je ook geen geld voor terug. Heb je nog veel dagen open staan, dan kun je de datingsite misschien beter even blijven gebruiken om jouw ingelegde geld niet verloren te laten gaan.

 

7.5 Total Score
Squirt Review

Wil je een keer een spannende date inplannen, waarbij je niet meteen vast zit aan allerlei verplichtingen en een nieuwe partner? Dan is deze datingsite echt iets voor jou.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply