SocialSeksContact.nl

SocialSeksContact.nl is een online platform dat je kunt gebruiken om seksuele contacten op te doen, maar ook om mogelijk de liefde te vinden. Door de naam van de datingsite denk je misschien dat het om een seksdatingsite gaat, maar je kunt SocialSeksContact.nl ook gebruiken om leuke singles te ontmoeten voor een gewone date.

Een profiel aanmaken bij SocialSeksContact.nl

Net zoals bij andere datingsites het geval is, moet je ook bij SocialSeksContact.nl een profiel aanmaken om de datingsite te kunnen gebruiken. Gelukkig is dit zo gebeurd, want je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen om jouw profiel aan te maken. Heb je al je gegevens ingevuld, dan krijg je op het door jou ingevulde e-mailadres een bevestigingsmail. Als je op de link in deze e-mail hebt geklikt, is jouw profiel officieel aangemaakt en kun je starten met online daten. Goed om te weten: je schrijft je altijd gratis in bij SocialSeksContact.nl en kunt hierna zelf kiezen of je de datingsite betaald wil gebruiken of gratis lid wil blijven.

De kosten van SocialSeksContact.nl

Je wordt gratis lid van SocialSeksContact.nl, maar met een gratis profiel kun je geen berichten versturen naar andere leden. Hier heb je namelijk credits voor nodig, die je aan moet schaffen. Koop je een pakket van 300 credits om hetzelfde aantal berichten te kunnen versturen, dan betaal je hier 0,66 euro per credit/bericht voor.

Let op: de kosten van SocialSeksContact.nl kunnen inmiddels veranderd zijn. Kloppen bovenstaande kosten niet meer? Laat dit ons dan weten, zodat wij de prijzen aan kunnen passen.

 

6 Total Score
SocialSeksContact.nl Review

Je wordt gratis lid van SocialSeksContact.nl, maar met een gratis profiel kun je geen berichten versturen naar andere leden.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply