So Cougar is een online datingnetwerk wat zich richt op het faciliteren van dates tussen jongere mannen en oudere vrouwen. Onder een cougar verstaan we een vrouw van middelbare leeftijd, die een relatie heeft met een veel jongere man. Deze datingsite is ideaal om een cougar bij jou in de buurt te vinden! Een van de voordelen die deze datingsite je biedt is het feit dat de website profielen altijd handmatig controleert. De kans dat je een nepprofiel treft wordt hierdoor een stuk kleiner. Toch blijft het verstandig om dit in de gaten te houden, zodat je niet veel geld verliest!

Overigens is het feit dat er bij So Cougar met abonnementen gewerkt wordt, in plaats van met een creditsysteem eveneens een manier om nepprofielen te weren.

Een account aanmaken bij So Cougar

Wanneer het je leuk lijkt om oudere vrouwen te ontmoeten, of juist op zoek te gaan naar een jongere man, kun je een account aanmaken. Het aanmaken van een account bij So Cougar verloopt heel eenvoudig en is volledig gratis! Met je profiel kun je vervolgens naar een geschikte match zoeken. Het versturen van een bericht aan deze match is nog niet direct mogelijk, omdat je hier een abonnement voor af moet sluiten.

Binnen het datingnetwerk van So Cougar zal je een groot aantal verschillende profielen treffen. Zo vind je altijd een leuke man of vrouw, die dezelfde interesses heeft en qua uiterlijk bij je persoonlijke smaak past. Probeer de gewenste match eerst beter te leren kennen, voordat je een afspraak buiten de datingsite om maakt. Pas wanneer je iemand volledig vertrouwt kun je een eerste date plannen. Het is aan te raden om vooraf te bespreken wat je verwachtingen van die date zijn. Wanneer je verwachtingen sterk afwijken van de verwachtingen van degene met wie je de date hebt, kan dit ongemakkelijke situaties opleveren. Dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk voorkomen!

Actieve profielen bij jou in de buurt

Een van de leukste functies die So Cougar haar leden biedt is de mogelijkheid om naar actieve profielen bij jou in de buurt te zoeken. Je kunt zien welke profielen er nu online zijn en op basis van hun geolocatie bij je in de buurt zitten. Zeker wanneer je op zoek bent naar een spannende date op de korte termijn, kan dit een functie zijn die je veel gebruikt. Ook in dit geval is het sterk aan te raden om elkaar eerst beter te leren kennen, voordat je daadwerkelijk overgaat op het afspreken van een eerste date.

Abonnementen bij So Cougar

Om alle functies op So Cougar te kunnen gebruiken, zal je eerst een abonnement af moeten sluiten. Er worden verschillende abonnementen aangeboden, waarbij het goedkoopste abonnement een kleine dertig euro per maand kost. De looptijd van dit abonnement is drie maanden! Mocht je de datingsite eerst willen proberen, dan kun je ook voor een kortere looptijd kiezen. De abonnementsprijs ligt in dit geval iets hoger.

Voor- en nadelen van So Cougar

Het voornaamste voordeel van So Cougar is het feit dat deze datingsite haar profielen handmatig controleert. Ook het feit dat er met abonnementen gewerkt wordt kan als een voordeel worden beschouwd. De kans dat je tegen nepprofielen aanloopt wordt hiermee minimaal! Een derde voordeel van So Cougar is de reeds beschreven functie op basis van de geolocatie van profielen. Zo kun je altijd mensen bij jou in de buurt vinden, die ook nog eens actief zijn!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply