Iedereen kent het wel: de populaire applicatie Snapchat. Met Snapchat is het mogelijk om foto’s voor korte tijd te delen, met wie je maar wil. Het is een algemene dienst die niet bedoeld is om erotische dates mee af te spreken, maar hier zou de applicatie wel erg geschikt voor zijn. Op het feit dat Snapchat prima geschikt is voor erotische dates maar hier niet echt iets mee doet, speelt Snap2sex.nl in. Meer over deze bijzondere datingsite, lees je in dit artikel.

Snap2sex.nl: een korte introductie

Snap2sex.nl is een datingsite die je kunt gebruiken om foto’s van jezelf te delen. Dit kan een gewone foto zijn, maar het kan ook om een spannende foto gaan als je wat verder durft te gaan met online daten. Wil je niet herkenbaar op de foto staan die je deelt, dan is dit natuurlijk mogelijk. Heb je een ander lid wat beter leren kennen en durf je nu wel een herkenbare foto te sturen, dan is dit nog altijd een mogelijkheid.

Zoals de naam het al verklapt, richt Snap2sex.nl zich op erotische contacten. Dit betekent dat je deze datingsite niet gebruikt als je een partner zoekt voor de lange termijn, maar dat je de website gebruikt om spannende gesprekken te voeren of zelfs spannende dates in te plannen.

De betrouwbaarheid van Snap2sex.nl

Als je een pikante foto naar iemand stuurt, wil je natuurlijk niet dat deze foto openbaar gemaakt wordt. Als lid van Snap2sex.nl hoef je je hier in ieder geval geen zorgen om te maken, want de foto’s die jij deelt worden enkel volgens jouw voorkeuren gebruikt. Dit betekent dat als je een foto naar een enkel lid stuurt, deze foto ook alleen hier terecht komt. Zet je een foto op jouw profiel, dan is deze alleen zichtbaar voor andere leden van de datingsite.

Op de homepage van Snap2sex.nl zie je enkele foto’s van leden, maar deze leden hebben stuk voor stuk toestemming gegeven om hun foto op de homepage te laten zetten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw foto hier ook tussen komt te staan, want dit zal nooit gebeuren zonder jouw toestemming.

Snap2sex.nl: een populaire datingsite

Snap2sex.nl is een populaire datingsite onder singles uit het hele land en dit is niet zo vreemd. De datingsite heeft niet alleen veel leden, maar is ook gemakkelijk in gebruik. Gebruik je deze datingsite om leuke mensen te leren kennen, dan kom je gemakkelijk in contact met allerlei leuke singles. Bij het inschrijven merk je al dat het om een gebruiksvriendelijke datingsite gaat, want dit gaat erg gemakkelijk en snel. Een prima datingsite voor erotische contacten dus!

De kosten van een Snap2sex.nl abonnement

Om berichten te sturen naar andere leden van Snap2sex.nl, heb je credits nodig. Het goedkoopste pakket van Snap2sex.nl bestaat uit 300 credits en hier betaal je 0,66 euro per credit voor. Neem je minder credits af, dan ben je iets duurder uit per credit die je afneemt.

Acties en kortingen

Snap2sex heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

7 Total Score
Snap2Sex Review

Snap2sex.nl is een datingsite die je kunt gebruiken om foto’s van jezelf te delen.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
7
Functinaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply