Slettennet

Zoals de naam het al verklapt, brengt de website Slettennet jou in contact met echte sletten bij jou in de buurt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het aanmaken van een gratis profiel. Heb je dit gedaan, dan kun je meteen zien welke sletten bij jou in de buurt wonen en kun je eventueel een bericht sturen naar een slet of meerdere sletten die jij leuk vindt.

Slettennet: alleen gecontroleerde profielen

Een groot voordeel van Slettennet, is het feit dat alle profielen op deze website gecontroleerd worden door de medewerkers van de website. Op deze manier kan voorkomen worden dat er neppe profielen op de website komen te staan, ofwel profielen die niet echt door leuke dames worden bijgehouden. Chat je met een leuke vrouw op deze website, dan weet je zeker dat de dame achter dit profiel ook echt bestaat en dat je met haar en niemand anders aan het chatten bent. Chat je toch met een profiel dat niet helemaal in orde lijkt te zijn? Dan kun je dit aangeven aan de redactie van Slettennet, waarna zij het profiel eventueel kunnen verwijderen.

Slettennet: een veilige en betrouwbare website

Slettennet is honderd procent veilig en betrouwbaar. Jouw gegevens worden altijd veilig opgeslagen in een versleutelde database, je gegevens worden niet met derden gedeeld en gesprekken die je met de dames op Slettennet hebt, worden niet openbaar gemaakt of voor andere doeleinden gebruikt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens openbaar worden gemaakt of dat er misbruik van wordt gemaakt, want dit zal zeker niet het geval zijn bijn Slettennet.

Leg eenvoudig contact op Slettennet

Je kunt eenvoudig en snel contact leggen met de leuke dames die een profiel hebben aangemaakt op Slettennet. Dit kun je doen door een bericht te sturen, maar ook door een eenvoudige knipoog te versturen naar iemand die je aantrekkelijk vindt. Stuur je een knipoog, dan krijgt het lid in kwestie een bericht dat je geïnteresseerd bent en kun je in contact komen met leuke dames zonder hele lange berichten te moeten sturen.

Probeer Slettennet eerst gratis

Ben je nog niet helemaal overtuigd of Slettennet wel bij jou past? Dan kun je deze website eerst gratis proberen. Schrijf je je in, dan krijg je namelijk drie gratis berichten of knipogen, die je naar een dame naar keuze of zelfs naar meerdere dames kunt sturen. Ben je overtuigd van de vele voordelen van Slettennet, dan kun je altijd nog meer credits aanschaffen om met meerdere dames in contact te komen of het contact met een enkele dame uit te breiden. Is de website niet wat je ervan verwacht had, dan kun je je gewoon uitschrijven.

De kosten van Slettennet

Om berichten te versturen via Slettennet, koop je een pakket met credits. Koop je een pakket van 200 credits, dan betaal je 0,70 euro per credit/bericht. Schaf je minder credits in één keer aan, dan betaal je een iets hogere prijs per credit en dus per bericht.

Acties en kortingen

Slettennet heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

6 Total Score
Slettennet Review

Om berichten te versturen via Slettennet, koop je een pakket met credits.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionalitieten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply