Sexprofielen

Sexprofielen is een datingsite voor single dames en heren die op zoek zijn naar een seksueel partner voor een spannende seksdate of een seksuele relatie. Inschrijven is gratis, maar je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om een profiel aan te maken op Sexprofielen. Door de diversiteit in leden, kan iedereen wel een sekspartner vinden via deze datingsite.

De betrouwbaarheid van Sexprofielen

Sexprofielen heeft privacy hoog in het vaandel staan. Zo controleren de medewerkers van de datingsite niet alleen regelmatig of de nieuwe profielen wel echt zijn, maar wordt er ook netjes en nauwkeurig omgegaan met jouw persoonlijke gegevens. Alle informatie die jij aan Sexprofielen geeft, wordt in een versleutelde database opgeslagen die niet voor derden toegankelijk is. Verder worden jouw gegevens alleen gebruikt voor het tonen van je profiel en het vinden van matches en niet voor commerciële doeleinden. Met de privacy en betrouwbaarheid van Sexprofielen, zit het dus wel goed.

Inschrijven bij Sexprofielen

Je kunt je eenvoudig en snel aanmelden bij Sexprofielen door de vragen op de homepage van de datingsite in te vullen. Heb je geen zin om al deze vragen in te vullen? Dan kun je ook een profiel aanmaken door op de knop rechtsboven op de website te klikken. Op deze manier hoef je geen vragen in te vullen, maar maak je enkel een profiel aan met een nickname, e-mailadres en veiligheidscode. Wij raden je overigens niet aan om de vragen over te slaan, simpelweg omdat jouw antwoorden op de vragen ook worden gebruikt om je profiel te vullen. Heb je een leeg profiel, dan is de kans minder groot dat mensen op jouw berichten reageren.

De kosten van Sexprofielen

Je kunt je gratis aanmelden bij Sexprofielen en ook het lezen van ontvangen berichten is gratis, maar om berichten te sturen heb je wel credits nodig. Je kunt deze credits aanschaffen door middel van een telefonische betaling (0,90 euro per minuut in Nederland en 2 euro per minuut in België), maar het aanschaffen van een bundel met credits is voordeliger. Kies je voor een bundel, dan betaal je 0,70 euro tot 0,79 euro per credit (afhankelijk van hoeveelheid credits die je aanschaft). Iedere credit die je koopt, geeft je 1 minuut toegang op de website. De credits worden per halve minuut gefactureerd met een minimale afname van 1 credit.

De mobiele app van Sexprofielen

Op dit moment heeft de datingsite Sexprofielen nog geen mobiele applicatie. Wel is de website van de datingsite bereikbaar via mobiele apparaten, waardoor mobiel daten alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Sexprofielen

Om je uit te schrijven bij Sexprofielen, log je je eerst in. Heb je dit gedaan, dan klik je op ‘Mijn instellingen’ en ‘Account verwijderen’. Let op: na het verwijderen van jouw account, worden je credits ook verwijderd. Je krijgt geen geld terug voor de credits die je niet gebruikt hebt.

6 Total Score
Sexprofielen Review

Door de diversiteit in leden, kan iedereen wel een sekspartner vinden via deze datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply