SexMatchApp

Er is een nieuwe Nederlandse datingsite in de seksdating branche, namelijk SexMatchApp.nl. Op deze website vind je mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een spannend avontuurtje. Al bij de eerste aanblik van SexMatchApp krijg je een goede impressie van de verschillende seksmatches die beschikbaar zijn. Voor iedereen is er wel een leuke sekspartner te vinden op de website, want het aanbod van SexMatchApp is erg breed. Goed om te weten: de website is alleen toegankelijk voor volwassenen, ofwel mensen van 18 jaar en ouder.

Een profiel aanmaken bij SexMatchApp

De eerste stap naar een seksdate is snel gemaakt. Je hoeft hiervoor namelijk enkel een profielnaam, wachtwoord en e-mailadres in te vullen. Na aanmelding ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een link waarmee je nog extra persoonlijke informatie kunt toevoegen aan je profiel. Heb je deze informatie ingevuld, dan kun je aan de slag. Je maakt nu gemakkelijk een selectie in de profielen van SexMatchApp door middel van de zoekfunctie, waarmee je zelfs kunt filteren op gegevens als de cupmaat, tatoeages, leeftijd, woonplaats of seksuele voorkeuren. Zo vind je snel de ideale seksdate die aan al jouw eisen voldoet.

Houd er rekening mee dat SexMatchApp voor een deel gebruik maakt van zogenaamde gefingeerde profielen, ook wel nep profielen genoemd. Aangezien deze leden niet echt bestaan, is er dus ook geen date met hen mogelijk.

De kosten van SexMatchApp

Zoals hierboven aangegeven is aanmelden bij SexMatchApp gratis. In ruil voor je aanmelding krijg je 5 gratis flirts. Met deze flirts kun je laten blijken dat je iemand leuk vindt. Als je meer flirts wilt uitdelen, dan kun je een abonnement afsluiten in de vorm van credits. Ben je een betalend lid, dan kun je tevens privéberichten sturen naar je potentiële seksmatch. Het goedkoopste SexMatchApp abonnement kost je €0,68 per bericht bij een afname van minimaal 44.000 credits.

Controleer voor je een abonnement afsluit nog even de actuele prijzen op de website. Deze kunnen namelijk afwijken van bovengenoemde abonnementsprijzen. Mocht je een verschil concluderen, laat het ons dan even weten. Dat stelt ons in de gelegenheid de prijzen op deze pagina direct aan te passen.

6 Total Score
SexMatchApp.nl Review

De eerste stap naar een seksdate is snel gemaakt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply