Zoals de naam het al verklapt, is Sexfate is een website die je gebruikt om erotische contacten op te doen. De website is geschikt voor single dames en heren, maar ook voor mensen die al een relatie hebben vreemd willen gaan of voor swingers die hun relatie wat spannender willen maken. Overigens kun je de datingsite ook gebruiken om vriendschappen te sluiten, een niet-erotische date in te plannen of een serieuze relatie te starten, maar het aantal serieuze daters is wel kleiner dan het aantal erotische daters op Sexfate.

De betrouwbaarheid van Sexfate

Sexfate heeft als casual datingsite geen keurmerk of certificaat van een controlerende instantie, maar de datingsite heeft wel een goede reputatie. Een groot voordeel van de datingsite, is dat profielen die meer dan 60 dagen niet zijn gebruikt op inactief worden gezet. Hierdoor heeft de website enkel actieve leden, wat betekent dat je nooit contact zoekt met iemand die de website eigenlijk niet meer gebruikt.

Voor je je inschrijft bij Sexfate, lees je de Algemene Voorwaarden door. In dit document lees je onder andere dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn om lid te worden, dat Sexfate jouw profiel altijd kan verwijderen en dat het niet is toegestaan om links van betaalde datingsites op te nemen in je profiel. Niet alle punten op het gebied van privacy worden gedekt in de Algemene Voorwaarden en dit is zeker een verbeterpunt voor Sexfate.

Waar je zeker rekening mee moet houden, is dat niet-leden jouw profiel op Sexfate ook kunnen bekijken. Wil je dit absoluut niet, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere datingsite.

Inschrijven bij Sexfate

Voor je contact op kunt nemen met andere leden van Sexfate, moet je jezelf als lid registreren. Dit doe je door een gebruikersnaam te kiezen, je e-mailadres op te geven en een wachtwoord te verzinnen. Verder vul je wat persoonlijke gegevens in, zoals je woonplaats, je leeftijd en je seksuele geaardheid. Heb je alle gegevens ingevuld, dan krijg je een e-mail in je postvak-in met een activeringslink. Heb je op deze link geklikt, dan is jouw account officieel aangemaakt.

Na het aanmaken van een account, kun je inloggen en jouw profiel bewerken. Ook kun je meteen op zoek naar andere leden en hun profielen bekijken, maar wij raden je aan om je profiel eerst in te vullen. Profielen met informatie krijgen namelijk meer berichten en reacties dan profielen die (nagenoeg) leeg zijn.

De kosten van Sexfate

Alle functionaliteiten van Sexfate zijn gratis te gebruiken, wat betekent dat deze datingsite echt volledig gratis te gebruiken is. In vergelijking met andere casual datingsites, is dit vrij uniek te noemen.

De mobiele app van Sexfate

Op dit moment heeft de datingsite Sexfate (nog) geen mobiele applicatie. Ook is de website van de datingsite niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor niet alle functies van de datingsite even goed werken op smartphones en tablets. Mobiel daten is wel mogelijk, maar het heeft wel enkele beperkingen.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Sexfate

Je kunt je profiel altijd en zonder opgaaf van reden verwijderen. Om je profiel te verwijderen, log je altijd eerst in. Vervolgens klik je op ‘Mijn account’, om op ‘Verwijder mijn account’ te klikken. Heb je op deze link geklikt, dan wordt jouw profiel helemaal verwijderd. Dit betekent dat je jouw gesprekken ook niet terug kunt lezen en je contactpersonen van Sexfate niet terug kunt vinden.

6 Total Score
Sexfate Review

De website is geschikt voor single dames en heren, maar ook voor mensen die al een relatie hebben vreemd willen gaan of voor swingers die hun relatie wat spannender willen maken.

Popuariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply