Sexclub 41

Sommige mensen willen geen duurzame relatie opbouwen, maar willen gewoon in contact komen met iemand (of meerdere mensen) om regelmatig spannende dates mee te organiseren. Hoor jij ook bij deze groep? Dan kun je je aanmelden voor een gewone datingsite, maar je kunt ook lid worden van een casual datingsite. Dit is een datingsite die zich volledig op seksuele contacten richt. Sexclub 41 is een casual datingsite die de afgelopen jaren zowel veel Belgische als Nederlandse leden heeft verwelkomd.

Casual dating bij Sexclub 41

Sexclub 41 is een Belgische casual datingsite. Dit betekent dat de datingsite zich voornamelijk richt op mensen die online seksuele contacten op willen doen. Op de website van Sexclub 41 lees je dat de datingsite ‘open staat voor iedereen’, maar wij denken dat deze datingsite minder geschikt is voor mensen die serieus willen daten. Wil je seksuele contacten opdoen, dan is deze datingsite wel echt een aanrader. Overigens richt de datingsite zich niet alleen op Belgische singles, maar heeft de website ook veel Nederlandse leden.

Aanmelden en berichten sturen

Voor je in contact kunt komen met de andere singles van de casual datingsite, dien je je aan te melden. Dit kan geheel gratis en is in een mum van tijd gebeurd. Heb je je aangemeld, dan moet je contactpunten kopen om andere leden berichten te kunnen versturen. Op veel andere datingsites wordt er niet gesproken over contactpunten, maar over credits. In feite werken contactpunten precies hetzelfde, maar hebben deze punten simpelweg een andere naam. Overigens heb je de contactpunten van Sexclub 41 niet alleen nodig om berichten te sturen, maar ook om berichten van andere leden te lezen. Bij veel andere datingsites is dit niet het geval: hier betaal je alleen voor het versturen van berichten.

Let op: er zijn fake leden actief op Sexclub 41. Stuur dus niet zomaar een bericht, maar stuur enkel een bericht als je denkt dat het om een echt profiel gaat. Het verspillen van contactpunten aan fake profielen is niet alleen zonde, maar hier kan ook een vervelende fake relatie uit voortkomen die je op de lange termijn nog meer geld kost.

De plus- en minpunten van Sexclub 41

Sexclub 41 heeft veel Belgische en Nederlandse leden en dit is niet voor niets, want de datingsite heeft enkele interessante pluspunten. De belangrijkste voordelen van de casual datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite is specifiek gericht op casual dating, ofwel online dating voor seks.
  • Het aanmeldproces van de datingsite is erg gebruiksvriendelijk: je kun je snel en gemakkelijk aanmelden.
  • De leden van de datingsite zijn voornamelijk vrouw. Dit is minder positief voor vrouwen, maar wel voor mannen.

Toch heeft Sexclub 41 ook enkele minpunten. Het gaat om de volgende zaken:

  • Je hebt contactpunten nodig om berichten te versturen, maar ook om berichten te lezen.
  • De datingsite kent veel fake profielen.
  • De leden van de datingsite zijn voornamelijk vrouw. Voor hetero vrouwen is dit natuurlijk geen pluspunt, maar een minpunt.
  • De prijzen die de datingsite hanteert, staan niet op de website.

De kosten van Sexclub 41

Je kunt je gratis aanmelden, maar voor het versturen én ontvangen van berichten betaal je wel geld. Hoeveel contactpunten je hier precies voor nodig hebt en hoe duur deze contactpunten eigenlijk zijn, staat niet op de website. Hier kom je dus pas achter als je de punten inderdaad wil gaan kopen.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply