SexBook is een datingsite die je gebruikt voor sexdating. De website is geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een seksueel contact, bijvoorbeeld voor een one night stand of een langdurige seksuele relatie. De website heeft bijna 60.000 leden en is een van de grootste casual datingsites van de Benelux.

De betrouwbaarheid van SexBook

Bij de inschrijving bij SexBook worden veel persoonlijke gegevens gevraagd, maar deze informatie wordt altijd veilig opgeslagen door de datingsite. Verder is de informatie niet beschikbaar voor andere mensen, maar enkel voor de medewerkers van de datingsite. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat jouw gegevens gebruikt worden voor commerciële doeleinden, want ook dit belooft deze datingsite niet te doen. Wil je geld betalen aan deze datingsite om alle functies van de datingsite te kunnen gebruiken, dan kan dit door gebruik te maken van de veilige betaalmethode iDeal. Tot slot heeft de datingsite ook Algemene Voorwaarden, die gebaseerd zijn op de Nederlandse wetten en regels.

Inschrijven bij SexBook

Het aanmaken van een account bij deze datingsite is niet alleen gemakkelijk, maar ook zo gebeurd. Je vult enkele persoonlijke gegevens in, je geeft jouw e-mailadres door en je bevestigt je inschrijving door op de activatielink in de e-mail van SexBook te klikken. Heb je dit gedaan, dan kun je meteen op zoek naar een leuke match. Eventueel kun je jouw profiel verder invullen om je slagingskans te vergroten, maar dit is niet verplicht.

De kosten van SexBook

Na het aanmaken van een profiel, krijg je van deze datingsite maar liefst 45 gratis credits om de datingsite uit te proberen. Je kunt de credits gebruiken om berichten te sturen, maar ook om winks te versturen naar andere leden van SexBook. Als je credits op zijn, kun je telefonisch nieuwe credits kopen. Voor Nederlandse leden kost dit 0,80 euro per minuut en voor Belgische leden kost het iets meer, namelijk 1,50 euro per minuut. Wil je liever niet telefonisch betalen, dan kun je ook gebruik maken van iDeal om credits te kopen bij SexBook.

De mobiele app van SexBook

Momenteel heeft SexBook (nog) geen mobiele applicatie. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten toch mogelijk is.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij SexBook

Je kunt je lidmaatschap bij SexBook op ieder gewenst moment en zonder opgave van reden beëindigen. Je logt je in, je kiest voor ‘Profiel verwijderen’ en jouw profiel is officieel verwijderd. Let op: als je nog credits had, komen deze te vervallen zonder dat je hier je geld voor terug krijgt.

6.5 Total Score
Sexbook Review

De website heeft bijna 60.000 leden en is een van de grootste casual datingsites van de Benelux.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply