Secretlove

Secretlove.nl is een online community voor mannen, vrouwen en stellen die een spannend contact op willen doen, bijvoorbeeld voor een one night stand of een erotische relatie. Volgens de datingsite zelf, is Secretlove.nl de grootste datingsite voor seksuele contacten van het hele land. Dit kan wel kloppen, want de datingsite heeft enkele duizenden actieve leden die jij als lid kunt benaderen voor een seksueel contact of een echte date.

De betrouwbaarheid van Secretlove.nl

Bij het aanmaken van een account bij Secretlove.nl, vraagt de datingsite om bepaalde persoonlijke gegevens. Natuurlijk wil je niet dat deze informatie openbaar wordt gemaakt of beschikbaar wordt gesteld voor derden, maar bij Secretlove.nl hoef je je hier ook geen zorgen om te maken. Zo worden al jouw gegevens opgeslagen in een veilige database, maar belooft de datingsite bovendien dat jouw gegevens niet aan derden verstrekt worden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

De profielen die je op deze datingsite vindt, zijn deels fictief. Dit betekent je niet met alle profielen af kunt spreken, maar dat bepaalde profielen enkel geschikt zijn voor online contact. Overigens is de datingsite hier zelf ook erg open over, wat de betrouwbaarheid van de datingsite ten goede doet.

Inschrijven bij Secretlove.nl

Om in contact te komen met de leden van Secretlove.nl, heb je zelf ook een profiel nodig. Je maakt een profiel aan via de homepage van de datingsite, waar je onder andere een gebruikersnaam, een e-mailadres en een wachtwoord moet invullen. Heb je alle velden van het inschrijfformulier ingevuld, dan krijg je een bevestigingsmail van deze datingsite. In deze mail staat een link, die je gebruikt om jouw account direct te activeren.

Heb je jouw account geactiveerd, dan kun je jouw profiel invullen om jouw slagingskans te verhogen. Hoe meer informatie er in je profiel staat, hoe meer mensen jou zullen benaderen en hoe beter de matches van Secretlove.nl bij jou passen.

De kosten van Secretlove.nl

Heb je een gratis lidmaatschap bij Secretlove.nl, dan krijg je de mogelijkheid om 5 flirts te versturen zonder hiervoor te betalen. Wil je meer flirts versturen? Dan moet je hier een vergoeding voor betalen. De kosten voor de creditpakketten van Secretlove.nl, zijn:

  • 10 credits voor 10 euro.
  • 25 credits voor 22,50 euro.
  • 50 credits voor 40 euro.
  • 100 credits voor 75 euro.
  • 300 credits voor 200 euro.

Zoals je ziet, worden de kosten per credit langzaam lager als je meer credits tegelijkertijd afneemt bij Secretlove.nl.

Let op: de credits van Secretlove.nl zijn beperkt geldig. Maak je meer dan 90 dagen geen gebruik van de datingsite, dan worden de credits op jouw profiel verwijderd. Let dus goed op dat je af en toe actief bent op de datingsite, zodat jouw credits niet komen te vervallen door inactiviteit.

De mobiele app van Secretlove.nl

Op dit moment heeft Secretlove.nl (nog) geen mobiele applicatie voor mobiel daten op de smartphone of tablet. Wel is de website geoptimaliseerd voor deze apparaten, waardoor mobiel daten alsnog mogelijk is via de browser op jouw smartphone of tablet.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Secretlove.nl

Als je geen gebruik meer wil maken van het online datingplatform van Secretlove.nl, kun je je uitschrijven bij de datingsite. Je schrijft je uit door je in te loggen, op ‘Mijn account’ te klikken en vervolgens op ‘Verwijder mijn profiel’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan zijn je gegevens definitief verwijderd en heb je geen profiel meer op Secretlove.nl. Eventuele credits die nog aan jouw account gekoppeld waren, worden overigens wel verwijderd als je jouw profiel officieel verwijdert uit de database van de datingsite.

6.5 Total Score
Secretlove Review

Secretlove.nl is een online community voor mannen, vrouwen en stellen die een spannend contact op willen doen, bijvoorbeeld voor een one night stand of een erotische relatie.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply