Secretdate

Secretdate.nl is een datingsite die je gebruikt voor casual dating, ofwel online dating met een erotisch tintje. Je gebruikt de datingsite niet om je ideale partner te vinden en hier vervolgens voor altijd mee samen te blijven, maar om erotische contacten op te doen. Deze contacten kun je gebruiken om gewoon wat online te chatten, maar ook om echt mee af te spreken. Wat je ook wil: het kan allemaal bij Secretdate.nl en door het grote aantal leden van deze datingsite, is de kans groot dat je in ieder geval één spannend contact opdoet via de datingsite.

Gratis inschrijven bij Secretdate.nl

Een groot voordeel van Secretdate.nl, is dat je je gratis kunt inschrijven voor deze datingsite. Weet je nog niet zeker of deze datingsite wel echt bij jou past en of je wel casual wil daten, dan kun je je gratis inschrijven om gewoon eens wat rond te kijken. Ben je overtuigd van de voordelen van het online platform, dan kun je altijd nog een abonnement afsluiten voor de datingsite.

Secretdate.nl: daten zonder taboe

Volgens Secretdate.nl zelf, kun je bij deze datingsite terecht om te daten zonder taboe. Dit betekent in de praktijk dat er niet gecensureerd wordt op de datingsite, wat betekent dat je alle foto’s van jezelf kan delen die je maar wil delen met andere leden. Je hoeft natuurlijk geen erotische foto’s online te zetten als je dit niet wil, maar bij Secretdate.nl is het in ieder geval wel mogelijk.

De kosten van een Secretdate.nl abonnement

Je schrijft je gratis in op Secretdate.nl en als je overtuigd bent van de voordelen van deze datingsite, kun je ervoor kiezen een pakket met credits aan te schaffen. Deze credits gebruik je om andere leden berichten te sturen, zodat je echt erotische contacten op kunt doen. Schaf je 200 credits aan bij Secretdate.nl, dan betaal je 0,70 euro per credit/bericht.

Acties en kortingen

Secretdate.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6.5 Total Score
Secretdate Review

Je schrijft je gratis in op Secretdate.nl en als je overtuigd bent van de voordelen van deze datingsite, kun je ervoor kiezen een pakket met credits aan te schaffen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply