Als je de datingsite Rosie opent, zie je meteen wat voor website het is. De erotische foto’s laten niet veel aan de verbeelding over: dit is duidelijk een casual datingsite. Je wordt lid van Rosie als je seksuele contacten op wil doen, niet als je een serieuze relatie zoekt. De casual datingsite richt zich op singles, maar ook op mensen die stiekem vreemd willen gaan en stelletjes die samen seksuele contacten op willen doen. Meer over deze datingsite, lees je op deze pagina.

Anoniem daten bij Rosie

Als je seksuele contacten op wil doen via het internet, wil je dit het liefst wel anoniem doen. Bij deze datingsite is dit gelukkig mogelijk. Je moet bepaalde gegevens achterlaten als je je inschrijft, maar deze gegevens worden enkel door de datingsite zelf gebruikt. Andere leden van de website krijgen de gegevens niet te zien. Verder date je altijd met een nickname, die helemaal af mag wijken van jouw eigen naam. Je foto kies je zelf, dus je bepaalt helemaal zelf hoe anoniem jij wil blijven op deze website.

De leden van Rosie

Op Rosie zijn singles actief, maar ook mensen die al een relatie hebben en stiekem vreemd willen gaan. Verder zijn er ook veel stelletjes actief op de website, die op zoek zijn naar een of zelfs meerdere extra sekspartners. Let op: een deel van de profielen op de website is nep. Kom je in contact met deze profielen, dan moet je betalen om dit contact voort te laten duren. Dit kan je op de lange termijn veel geld kosten. Wij raden je dan ook aan om hiermee op te letten.

De plus- en minpunten van Rosie

De datingsite Rosie heeft enkele pluspunten, maar ook enkele minpunten. De pluspunten van de website, zijn de volgende:

  • Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite. Ook het versturen van de eerste berichten is gratis.
  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep. Dit betekent dat iedere gebruiker van de datingsite ongeveer dezelfde date intentie heeft (een seksuele date intentie).
  • De datingsite werkt goed en is gebruiksvriendelijk.

De minpunten van de casual datingsite, zijn de volgende:

  • Sommige profielen op de datingsite zijn fake.
  • Het is niet bekend hoeveel actieve leden de datingsite heeft.

De kosten van Rosie

Je kunt je gratis inschrijven bij deze datingsite. Heb je je ingeschreven, dan krijg je een aantal gratis credits om berichten te versturen. Zijn deze credits op, dan moet je zelf credits kopen. Er zijn diverse pakketten met credits beschikbaar. Je kiest dus zelf hoeveel je ongeveer uit wil geven voor het versturen van berichten op deze datingsite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply