Regenboogdating

Regenboogdating.nl is een website die gebruikt kan worden door homo’s, lesbiennes, biseksuelen of stelletjes die op zoek zijn naar leuke contacten voor spannende seksdates. De website heeft duizenden leden en dit maakt de kans dat je een leuke sekspartner vindt via Regenboogdating.nl, erg groot.

Regenboogdating.nl: de casual datingsite voor ruimdenkende mensen

Als de leden van Regenboogdating.nl iets met elkaar gemeen hebben, is het wel dat ze niet oordelen over andere mensen. Waar andere datingsites veel leden hebben die wat kritischer kijken naar andere leden en sommige leden afkeuren om hun geaardheid, uiterlijk of achtergrond, is dit bij Regenboogdating.nl absoluut niet het geval. Ook als je een shemale bent, kun je je aanmelden voor deze casual datingsite en heb je zelfs veel kans op succes. Veel mannen en vrouwen die op Regenboogdating.nl actief zijn, zijn namelijk ook geïnteresseerd in shemales.

Live chatten op Regenboogdating.nl

Als je op de homepage van Regenboogdating.nl kijkt, zie je meteen hoeveel leden er op dit moment online zijn. Met leden die je leuk vindt, kun je meteen een livechat starten om hen beter te leren kennen en mogelijk zelfs een date met hen in te plannen. En heb je tussen de duizenden profielen van de casual datingsite een profiel gevonden dat op dit moment niet online is? Dan kun je alsnog een berichtje sturen om met de man, vrouw of het stelletje achter dit profiel in contact te komen.

De kosten van Regenboogdating.nl

Om een bericht te sturen naar een ander lid van Regenboogdating.nl, heb je credits nodig. Koop je een pakket met 44.000 credits, dan betaal je hier 0,67 euro per credit/bericht voor. Je kunt ook kleinere pakketten met credits kopen, maar in dit geval betaal je iets meer per credit/bericht.

Acties en kortingen

Regenboogdating heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6 Total Score
Regenboogdating Review

Om een bericht te sturen naar een ander lid van Regenboogdating.nl, heb je credits nodig.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionalitieten
6.5
Klantenservice
7
Kosten
5.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply