Redmatch is een datingsite waar je terecht kunt als je stiekem wil daten terwijl je een relatie hebt, als je een spannende seksdate in wil plannen of als je gewoon toe bent aan een beetje passie in je leven. Er zijn duizenden mensen lid van de datingsite en als je een profiel hebt aangemaakt bij Redmatch, krijg je iedere dag een aantal matches aangeboden. Wil je niet blindelings af gaan op de matches van de datingsite? Dan kun je natuurlijk zelf ook naar een leuk lid zoeken door de zoekfunctie van de datingsite te gebruiken.

De betrouwbaarheid van Redmatch

Om duidelijk aan te geven hoe Redmatch met jouw persoonlijke gegevens omgaat, heeft de datingsite een privacy policy opgesteld. In dit document staat onder andere dat al jouw gegevens door de datingsite worden beschermd, door de gegevens op te slaan in een beveiligde database. Ook lees je in het document dat jouw gegevens niet aan derden versterkt worden, bijvoorbeeld voor commerciële doeleinden. De enige manier waarop jouw gegevens worden gebruikt door de datingsite, is om je iedere dag nieuwe matches te kunnen sturen.

Inschrijven bij Redmatch

Om in contact te komen met de leden van Redmatch, heb je zelf ook een profiel nodig. Je hebt dit profiel al binnen enkele minuten aangemaakt, simpelweg door tien vragen te beantwoorden. Je geeft onder andere aan hoe oud je bent, in welke regio je woont en waar je naar op zoek bent en jouw account is in een mum van tijd aangemaakt na het aanklikken van de activeringslink in de bevestigingsmail van Redmatch. Wil je de beste matches krijgen, dan raden wij je aan om jouw account zo compleet en goed mogelijk in te vullen.

De kosten van Redmatch

Het aanmaken van een account is helemaal gratis bij Redmatch, maar je kunt slechts drie gratis berichten of knipogen versturen met dit account. Wil je meer berichten of knipogen versturen, dan heb je credits nodig voor de datingsite. Je kunt deze credits kopen door naar een bepaald nummer te bellen, maar je kunt ook een creditbundel kopen door een betaling te verrichten met iDEAL of MisterCash. Met 1 credit heb je precies 1 minuut toegang tot de datingsite om berichten te sturen of te lezen.

De prijzen die de datingsite hanteert voor de credits, zijn de volgende:

  • 0,02 cent per seconde voor 1 credit (in Nederland) indien je telefonisch opwaardeert.
  • 0,03 cent per seconde voor 1 credit (in België) indien je telefonisch opwaardeert.
  • Een creditpakket van 8 credits voor 3,89 euro.
  • Een creditpakket van 20 credits voor 15,89 euro.
  • Een creditpakket van 50 credits voor 37,49 euro.
  • Een creditpakket van 100 credits voor 71,99 euro.
  • Een creditpakket van 200 credits voor 139,99 euro.

Het is voordeliger om een creditpakket aan te schaffen dan jouw credits telefonisch te betalen.

De mobiele app van Redmatch

Op dit moment heeft Redmatch (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld. Wel is de datingsite helemaal aangepast voor bezoekers die de datingsite bezoeken met een mobiele telefoon of tablet, wat mobiel daten alsnog mogelijk maakt.

Acties en kortingen

Redmatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Redmatch

Om je uit te schrijven bij Redmatch, moet je je eerst inloggen. Heb je dit gedaan, dan ga je naar de pagina ‘Account’. Hier vind je de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Heb je dit gedaan, dan is jouw profiel direct verdwenen van de website en hier krijg je ook een bevestiging van via e-mail. Heb je nog matches, berichten of credits op je profiel staan, dan is deze informatie na het verwijderen van jouw account ook weg.

6 Total Score
Redmatch Review

Er zijn duizenden mensen lid van de datingsite en als je een profiel hebt aangemaakt bij Redmatch, krijg je iedere dag een aantal matches aangeboden.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply